ΑρχικήΝΑΥΤΙΛΙΑΣυνάντηση ΤΑΙΠΕΔ με τη διοίκηση του λιμανιού της Ελευσίνας, με θέμα και τις δυνητικές συνέργειες με τον Πειραιά

Συνάντηση ΤΑΙΠΕΔ με τη διοίκηση του λιμανιού της Ελευσίνας, με θέμα και τις δυνητικές συνέργειες με τον Πειραιά

Στις προοπτικές ανάπτυξης και τις προκλήσεις του λιμανιού της Ελευσίνας, καθώς και στις δυνητικές συνέργειες με το λιμάνι του Πειραιά επικεντρώθηκε η συνάντηση του ΤΑΙΠΕΔ με τη διοίκηση του λιμένα της Ελευσίνας.

Ειδικότερα, ο εκτελεστικός πρόεδρος του Ταμείου, Άρης Ξενόφος, ο διευθύνων σύμβουλος, Ριχάρδος Λαμπίρης και στελέχη του Ταμείου επισκέφθηκαν το λιμάνι της Ελευσίνας και συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του ΟΛΕ, Σταμάτη Κοιλάκο και τον διευθύνοντα σύμβουλο, Χαράλαμπο Γαργαρέτα.

Επίσης, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και με τους εκπροσώπους των εργαζομένων και λιμενεργατών, κ.κ. Κώστα Χρήστου και Χρήστο Κατσογιάννη.

Επιπλέον, η διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ συναντήθηκε και με τον δήμαρχο Ελευσίνας, Γιώργο Τσουκαλά.

Όπως επισημαίνει το Ταμείο, η συζήτηση με όλους τους φορείς έγινε σε πολύ καλό κλίμα και επικεντρώθηκε στις προοπτικές ανάπτυξης και τις προκλήσεις του λιμανιού της Ελευσίνας, στις δυνητικές συνέργειες με το λιμάνι του Πειραιά, την αποδοτική συνεργασία όλων των μερών, καθώς και στο κοινωνικό αποτύπωμα που αφήνει η λειτουργία του λιμένα στην περιοχή.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο