ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΟ κινεζικός επενδυτικός όμιλος Eastern Capital βολιδοσκοπεί την ελληνική αγορά

Ο κινεζικός επενδυτικός όμιλος Eastern Capital βολιδοσκοπεί την ελληνική αγορά

Με εκπροσώπους του κινεζικού επενδυτικού ομίλου Eastern Capital συναντήθηκαν ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου και ο διευθύνων σύμβουλος του Enterprise Greece Ηλίας Αθανασίου.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν οι προοπτικές της ελληνικής οικονομίας το 2018 και έγινε αποτίμηση του 2017.

Οι εκπρόσωποι του κινεζικού επενδυτικού ομίλου υπογράμμισαν τον ενδιαφέρον τους να δραστηριοποιηθούν στην Ελλάδα, εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία τους για την πορεία της ελληνικής οικονομίας το επόμενο χρονικό διάστημα.

Σημειώνεται ότι ο επενδυτικός όμιλος Eastern Capital αποτελεί έναν από τους 10 μεγαλύτερους επενδυτικούς ομίλους βιομηχανίας της Κίνας και δραστηριοποιείται μέσω της Sichuan Airlines Group, σε τομείς όπως αεροπορικές μεταφορές, συντήρηση αερομεταφορών, τροφοδοσία αεροπορικών εταιρειών, εκπαίδευση και κατάρτιση αεροπορικών εταιρειών και αεροπορικό τουρισμό. Επίσης, δραστηριοποιείται στον χρηματοοικονομικό τομέα, καθώς και στον τομέα των ακινήτων.

Στη συνάντηση από την πλευρά της Sichuan Airlines Group Co παρευρέθηκαν οι κ.κ. Allen Lee ιδρυτικό στέλεχος Eastern Capital, John Watkins σύμβουλος και Νίκος Ασανης εξωτερικός σύμβουλος της Eastern Capital.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο