ΑρχικήΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣΑκινητοποιημένα, στις 28 Νοεμβρίου, τρένα και προαστιακός

Ακινητοποιημένα, στις 28 Νοεμβρίου, τρένα και προαστιακός

Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν στις 28 Νοεμβρίου τα τρένα και ο προαστιακός σιδηρόδρομος, καθώς η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ) συμμετέχει στην 24ωρη γενική απεργία που προκήρυξε η ΓΣΕΕ.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, οι εργαζόμενοι στον σιδηρόδρομο διεκδικούν:

  • Υπογραφή Σ.Σ.Ε. για τον ΟΣΕ και την ΕΡΓΟΣΕ.
  • Σταθερή και πλήρη εργασία για όλους, χωρίς υποκατώτατα δικαιώματα.
  • Δίκαιο και βιώσιμο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης, συντάξεις, παροχές.
  • Ελεύθερη συνδικαλιστική δράση και σεβασμό στους δημοκρατικούς θεσμούς, στα εργατικά δικαιώματα και στις εργατικές κατακτήσεις.

Τέλος, η ΠΟΣ καλεί όλους τους σιδηροδρομικούς υπαλλήλους να πάρουν μαζικά μέρος στο συλλαλητήριο των συνδικάτων στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11.00 πμ, ενώ οργανώνει προσυγκέντρωση στα γραφεία της στις 10:30 π.μ.

Λόγω της απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΠΟΣ, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανακοίνωσε πως δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιό της την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου.

Η εταιρεία παρακαλεί όσους «από τους επιβάτες έχουν προμηθευτεί εισιτήρια, να περάσουν από τα εκδοτήρια της εταιρείας την Τρίτη 27 Νοεμβρίου ή την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου, προκειμένου να αποζημιωθούν».

Υπενθυμίζεται ότι, στις 28 Νοεμβρίου, η Αθήνα θα είναι χωρίς μετρό, τρένα, τρόλεϊ και ηλεκτρικό, ενώ τα λεωφορεία θα κυκλοφορήσουν τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο