ΑρχικήΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣH ΕΕΣΣΤΥ ανέλαβε τη συντήρηση του τροχαίου υλικού της Rail Cargo Logistics Goldair

H ΕΕΣΣΤΥ ανέλαβε τη συντήρηση του τροχαίου υλικού της Rail Cargo Logistics Goldair

Τη συντήρηση του τροχαίου υλικού που θα χρησιμοποιεί η Rail Cargo Logistics Goldair αναλαμβάνει, από την 1η Μαρτίου, η ΕΕΣΣΤΥ.

Ο πρόεδρος της ΕΕΣΣΤΥ ΑΕ, Γιάννης Αντωνιάδης χαρακτήρισε ως «ιστορικής σημασίας» τη συνεργασία των δύο εταιρειών, η οποία εγκρίθηκε ομόφωνα και παμψηφεί στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΕΣΣΤΥ στις 14 Φεβρουαρίου.

Ειδικότερα, στη σχετική ανακοίνωση, αναφέρεται ότι «η συνεργασία αφορά στην Σύμβαση Συντήρησης από την ΕΕΣΣΤΥ του Τροχαίου Υλικού που θα χρησιμοποιεί η Rail Cargo, με έναρξη ισχύος την 01-03-2018.

Έτσι, από τον ερχόμενο Μάρτιο, “σπάει” το μονοπώλιο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στις εμπορευματικές μεταφορές της χώρας και ανοίγεται η προοπτική στην ΕΕΣΣΤΥ να προσελκύσει και νέους σιδηροδρομικούς πελάτες – παρόχους».

Η τελική συμφωνία υπεγράφη στις 15 Φεβρουαρίου από τους διευθύνοντες συμβούλους της ΕΕΣΣΤΥ και της Rail Cargo, Γεώργιο Αναγνωστόπουλο και Ζακ Κισέογλου, ενώ μετά τις απαραίτητες δοκιμές η Rail Cargo αναμένεται σύντομα να δρομολογήσει τρένα στο ελληνικό σιδηροδρομικό δίκτυο.

Στις 15-02-2018 υπογράφτηκε η τελική συμφωνία από τους Διευθύνοντες Συμβούλους της ΕΕΣΣΤΥ και της Rail Cargo, κ.κ. Γεώργιο Αναγνωστόπουλο και Ζακ Κισέογλου.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο