ΑρχικήΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣΔρομολόγηση τρένου για την μεταφορά ασθενών με COVID από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα

Δρομολόγηση τρένου για την μεταφορά ασθενών με COVID από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα

Στη δρομολόγηση τρένου για την μεταφορά ασθενών με COVID από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα προχωρά η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, έπειτα από σχετικό αίτημα του υπουργείου Υγείας.

Αυτό αναφέρουν, σε κοινή ανακοίνωση, η ΠΕΠΕ και η ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ, υπογραμμίζοντας ότι οι εργαζόμενοι στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ είναι αρωγοί στην προσπάθεια αντιμετώπισης του COVID – 19.

Η κοινή ανακοίνωση των ΠΕΠΕ και ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Τους τελευταίους 8 μήνες η χώρα μας βρίσκεται αντιμέτωπη με την πανδημία του COVID2019.

Οι σιδηροδρομικοί και οι εργαζόμενοι στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, μηχανοδηγοί, προσωπικό κίνησης, τεχνικό προσωπικό, εργαζόμενοι στις εμπορευματικές υπηρεσίες, οδηγοί λεωφορείων και διοικητικό προσωπικό με υψηλό αίσθημα ευθύνης και απόλυτο επαγγελματισμό, τηρώντας κατά γράμμα τα προβλεπόμενα από την επιστημονική κοινότητα μέτρα προστασίας και σε συνεργασία μ ε την Διοίκηση της εταιρείας , δίνουν με επιτυχία την καθημερινή μάχη για να διατηρηθεί ζωντανή η εφοδιαστική αλυσίδα και να συνεχίσουν να λειτουργούν απρόσκοπτα τα δρομολόγια, ιδιαίτερα στον Προαστιακό Αθήνας και Θεσσαλονίκης, προκειμένου να αποφεύγετε ο συγχρωτισμός μεταξύ των επιβατών.

Όπως πληροφορούμαστε, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανταποκρινόμενη στο αίτημα των αρχών του Υπουργείου Υγείας θα προχωρήσει στην δρομολόγηση συρμού για την μεταφορά ασθενών με COVID, από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, σε ειδικά διαμορφωμένο συρμό.

Από την πρώτη στιγμή, εμείς οι εργαζόμενοι στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ δηλώσαμε ότι θα σταθούμε αρωγοί και σε αυτήν την προσπάθεια με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες μας.

Ο σιδηρόδρομος ήταν είναι και θα είναι το πλέον ασφαλές μέσο μεταφοράς ενώ στην δύσκολη αυτή περίοδο αποδεικνύεται για άλλη μια φορά η χρησιμότητα του.

Οι εργαζόμενοι στον σιδηρόδρομο διαχρονικά στήριζαν και θα στηρίζουν την ελληνική κοινωνία.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο