ΑρχικήΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣΚανονικά τα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και του Προαστιακού στις 5,7 και 12 Νοεμβρίου

Κανονικά τα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και του Προαστιακού στις 5,7 και 12 Νοεμβρίου

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ γνωστοποίησε ότι την Τρίτη 05.11, την Πέμπτη 07.11 και την Τρίτη 12.11 τα δρομολόγια της θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Στις ανωτέρω ημερομηνίες είχε προκηρύξει στάσεις εργασίας η ΠΟΣ, με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ να προσφεύγει στα δικαστήρια.

Η αντίδραση της ΠΟΣ

Σε ανακοίνωσή της, η ΠΟΣ σημειώνει ότι «για άλλη μια φορά, οι διοικήσεις ΕΕΣΣΤΥ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ με την ανοχή της Κυβέρνησης «έσυραν» την Π.Ο.Σ. και τους εργαζόμενους στα Δικαστήρια την περασμένη Παρασκευή, προκειμένου να ματαιώσουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις μας.

Χθες (Κυριακή…!!!) επιδόθηκε η απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών που κρίνει παράνομες τις απεργιακές μας κινητοποιήσεις.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών στη σημερινή συνεδρίαση του Προεδρείου της με τα εμπλεκόμενα Σωματεία (της ΕΕΣΣΤΥ) σεβόμενη την απόφαση της Δικαιοσύνης, ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΙ τις στάσεις εργασίας που είχαν προκηρυχθεί για τις 5/11/2019 καθώς και τις 24ωρες απεργίες για τις 7/11/2019 και 12/11/2019.

Η αγωνιστικότητά μας όμως, δεν πρόκειται να καμφθεί. Παραμένουμε πιστοί στο διεκδικητικό μας πλαίσιο για Σ.Σ.Ε. και θα οργανώσουμε ξανά τις κινητοποιήσεις μας και με νέες αποφάσεις θα τις ανακοινώσουμε.

ΣΩΜΑΤΕΙΑ και ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ είμαστε σε ετοιμότητα. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ν’ αγωνιζόμαστε τόσο για υπογραφή Σ.Σ.Ε. όσο και για όποια Νομοσχέδια κατατίθενται και καταπατούν τα εργασιακά μας δικαιώματα».

 

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο