ΑρχικήΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣΝέο πρωινό δρομολόγιο Αθήνα – Τιθορέα – Αθήνα από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Οι πόλεις που εξυπηρετούνται

Νέο πρωινό δρομολόγιο Αθήνα – Τιθορέα – Αθήνα από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Οι πόλεις που εξυπηρετούνται

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ γνωστοποίησε ότι από τη Δευτέρα, 20/2/2017, ξεκινά πιλοτικά ένα νέο πρωινό δρομολόγιο Προαστιακού Σιδηροδρόμου στο τμήμα Αθήνα – Τιθορέα – Αθήνα.

Η αμαξοστοιχία θα αναχωρεί στις 04:24, από την Αθήνα, με προορισμό την Τιθορέα και αντίστροφα, στις 06:36 από την Τιθορέα, με προορισμό την Αθήνα.

Η αμαξοστοιχία θα πραγματοποιεί στάσεις σε Λιβαδειά, Αλίαρτο, Θήβα, Οινόη, Αυλώνα, Αφίδνες, Άγιο Στέφανο, ΣΚΑ, Αθήνα και Ρούφ.

Το συγκεκριμένο δρομολόγιο θα εκτελείται μόνο τις καθημερινές, από Δευτέρα έως Παρασκευή (όχι Σάββατα, Κυριακές και αργίες), δίδοντας τη δυνατότητα στους κατοίκους, αλλά κυρίως στους εργαζόμενους των περιοχών που διέρχεται το τραίνο, να μεταβούν έγκαιρα τις πρωινές ώρες από την Αθήνα προς τις βιομηχανικές περιοχές της Αττικής και μέχρι την Τιθορέα.

Αντίστροφα, οι κάτοικοι πόλεων του Νομού Βοιωτίας θα μπορούν τις πρωινές ώρες να μεταβούν, άνετα και οικονομικά, προς την Αθήνα.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, δρομολογώντας το συγκεκριμένο δρομολόγιο, ικανοποιεί ένα πάγιο και διαχρονικό αίτημα των κατοίκων περιοχών, όπως η Λιβαδειά, η Αλίαρτος, η Θήβα, κλπ και ευελπιστεί στην ανάλογη στήριξη του, από το επιβατικό κοινό, αλλά και από τους τοπικούς φορείς.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα δρομολόγια το επιβατικό κοινό μπορεί να καλεί στον αριθμό 14511 ή να επισκεφθεί την ιστοσελίδα www.trainose.gr

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο