ΑρχικήΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ«Ο ΟΣΕ λειτούργησε αποτελεσματικά, τυχόν συμβάντα δεν αφορούν την υποδομή», σχολιάζει ο ΟΣΕ, δείχνοντας την… ΤΡΑΙΝΟΣΕ

«Ο ΟΣΕ λειτούργησε αποτελεσματικά, τυχόν συμβάντα δεν αφορούν την υποδομή», σχολιάζει ο ΟΣΕ, δείχνοντας την… ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Παρά τα έντονα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν τις τελευταίες μέρες την χώρα, ο μηχανισμός του ΟΣΕ λειτούργησε αποτελεσματικά, αντιμετωπίζοντας άμεσα και έγκαιρα, τα όποια προβλήματα παρουσιάστηκαν στο σιδηροδρομικό δίκτυο, αναφέρει, σε ανακοίνωσή του, ο Οργανισμός.

«Αν και η κακοκαιρία έπληξε σχεδόν όλη τη χώρα, με κατά τόπους ιδιαίτερα ακραία καιρικά φαινόμενα, αποδείχθηκε ότι το δίκτυο ήταν σε άριστη κατάσταση και ο μηχανισμός του Ο.Σ.Ε. σε πλήρη ετοιμότητα.

Στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου τα υπηρεσιακά δελτία, από τα οποία προκύπτουν ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των συμβάντων δεν αφορούν το δίκτυο ή τον Ο.Σ.Ε. ως διαχειριστή υποδομής», επισημαίνει ο Οργανισμός.

Σύμφωνα με σιδηροδρομικούς, ο ΟΣΕ απαντά εμμέσως στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η οποία στις 5 Ιανουαρίου, υποστήριξε “ότι τα ακραία καιρικά φαινόμενα, σε συνδυασμό με την κατάσταση της σιδηροδρομικής υποδομής, έχουν ως αποτέλεσμα καθυστερήσεις στα δρομολόγιά της”.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο