ΑρχικήΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣΠαρατείνεται το θρίλερ για την ΕΕΣΣΤΥ. Η 26η Απριλίου καταληκτική ημερομηνία

Παρατείνεται το θρίλερ για την ΕΕΣΣΤΥ. Η 26η Απριλίου καταληκτική ημερομηνία

Παρατείνεται το θρίλερ για την ΕΕΣΣΤΥ. Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν κατέθεσε σήμερα, όπως αναμενόταν, βελτιωμένη δεσμευτική προσφορά για την ΕΕΣΣΤΥ.

Το ΤΑΙΠΕΔ έδωσε, κατόπιν αιτήματος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, νέα παράταση για τις 26 Απριλίου, η οποία – ωστόσο – είναι η τελευταία.

Η προηγούμενη δεσμευτική προσφορά της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η οποία ανήκει στον ιταλικό όμιλο της FSI, ανερχόταν – σύμφωνα με πληροφορίες – στα 9 εκατ. ευρώ, αλλά υπολείπεται της ελάχιστης αποτίμησης των αποτιμητών του ΤΑΙΠΕΔ.

Εάν η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν καταθέσει βελτιωμένη προσφορά, ο διαγωνισμός κηρύσσεται άγονος και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για το μέλλον της ΕΕΣΣΤΥ.

Αντιστοίχως, εάν καταθέσει βελτιωμένη προσφορά, τότε αυτή θα πρέπει να υπερκαλύπτει την ελάχιστη αποτίμηση της ΕΕΣΣΤΥ, που έχουν πραγματοποιήσει οι ανεξάρτητοι αποτιμητές του ΤΑΙΠΕΔ.

Το επίμαχο σημείο είναι ότι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ αμφισβητεί το ύψος της ελάχιστης αποτίμησης της ΕΕΣΣΤΥ, το οποίο φαίνεται ότι ανέρχεται στα 23 εκατ. ευρώ.

Σε αντίθετη περίπτωση, δηλαδή εάν η νέα προσφορά δεν υπερκαλύπτει την ελάχιστη αποτίμηση, ο διαγωνισμός θα κηρυχτεί άγονος.

Φ.Φ. 

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο