ΑρχικήΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑΈληξε το ταχυδρομικό «μπλόκο» των Μπαχρέιν, Αιγύπτου, Σ. Αραβίας και Ην. Αραβικών Εμιράτων κατά του Κατάρ

Έληξε το ταχυδρομικό «μπλόκο» των Μπαχρέιν, Αιγύπτου, Σ. Αραβίας και Ην. Αραβικών Εμιράτων κατά του Κατάρ

Μετά από σχεδόν τρία χρόνια, η Παγκόσμια Ταχυδρομική Ένωση (UPU) ανακοίνωσε την επανέναρξη των διεθνών ταχυδρομικών ανταλλαγών μεταξύ του Κατάρ και του Μπαχρέιν, της Αιγύπτου, της Σαουδικής Αραβίας και Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Σε δηλώσεις του ο Bishar A. Hussein, General Director της UPU, χαιρέτισε «την επανάληψη των διεθνών ταχυδρομικών ανταλλαγών μεταξύ αυτών των χωρών μέσω του Ομάν.

Όλες οι χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Ομάν, αξίζουν τον έπαινο για τη δέσμευσή τους και την αφοσίωσή τους στην εξασφάλιση ότι τα ταχυδρομικά αντικείμενα συνεχίζουν να ανταλλάσσονται και να παραδίδονται μέσω της ενιαίας ταχυδρομικής επικράτειας της Ένωσης».

Να σημειωθεί ότι, στις 29 Ιανουαρίου 2020, στην έδρα της UPU στη Βέρνη της Ελβετίας, εκπρόσωποι των παραπάνω χωρών συναντήθηκαν  συζητώντας τις απαραίτητες ρυθμίσεις για τη διασφάλιση της συνέχισης των διεθνών ταχυδρομικών ανταλλαγών μεταξύ των ενδιαφερομένων χωρών.

Β.Β.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο