ΑρχικήΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑΜεγαλώνει ο «πράσινος» στόλος οχημάτων της Croatian Post με 20 νέα ηλεκτρικά τετράκυκλα

Μεγαλώνει ο «πράσινος» στόλος οχημάτων της Croatian Post με 20 νέα ηλεκτρικά τετράκυκλα

Το ταχυδρομείο της Κροατίας (Croatian Post) επέκτεινε τον «πράσινο» στόλο οχημάτων του, με την προσθήκη 20 νέων ηλεκτρικών τετράκυκλων.

Αυτή η αγορά αντιπροσωπεύει τη συνέχιση ενός μακροχρόνιου πλάνου προμηθειών ηλεκτρικών οχημάτων και ανανέωσης του στόλου του οργανισμού, με στόχο τη μείωση των αρνητικών περιβαλλοντικών επιπτώσεων και τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης.

Ο στόλος οχημάτων της Croatian Post περιλαμβάνει συνολικά 220 ηλεκτρικά οχήματα, τα 40 εκ των οποίων είναι τετράκυκλα. Τα εν λόγω οχήματα μπορούν να τρέξουν 60 χλμ. με μία μόνο φόρτιση και με μέγιστη ταχύτητα 45 χλμ.\ώρα. Ο όγκος του χώρου αποσκευών είναι 300 λίτρα και η ικανότητα μεταφοράς είναι περίπου 150 κιλά.

Croatian Post’s Vehicle Fleet Expanded by 20 New Electric Vehicles

Χρησιμοποιώντας 40 ηλεκτρικά τετράκυκλα για παραδόσεις, η Croatian Post θα μειώσει σημαντικά το ανθρακικό της αποτύπωμα, καθώς οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα θα μειωθούν έως και 15,2 τόνους.

Σημειωτέων, η προμήθεια των 20 ηλεκτρικών τετράκυκλων συγχρηματοδοτήθηκε από επιχορηγήσεις από το Ταμείο Προστασίας Περιβάλλοντος και Ενεργειακής Απόδοσης της χώρας.

Β.Β.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο