ΑρχικήΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑΜέσω των καταστημάτων της ACS τα προγράμματα παροχής ρεύματος της nrg

Μέσω των καταστημάτων της ACS τα προγράμματα παροχής ρεύματος της nrg

Μέσα από το πανελλαδικό δίκτυο των 300 καταστημάτων της ACS θα διατίθενται πλέον τα προγράμματα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος της nrg.

H nrg και η ACS προχωρούν σε μια στρατηγική συνεργασία, η οποία φέρνει νέα δεδομένα στον τομέα της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, με βασικό γνώμονα το όφελος του καταναλωτή και την ολοκληρωμένη εξυπηρέτησή του.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «Η δέσμευση των δύο εταιρειών για ταχύτητα, ευκολία και αξιοπιστία, τις οδηγούν στη στρατηγική απόφαση της μεταξύ τους συνεργασίας, με στόχο να προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, στο λιγότερο χρόνο και με τον βέλτιστο τρόπο, μέσα από ένα πανελλαδικό δίκτυο ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης.

Η nrg, αποτελώντας τη φυσική συνέχεια της πολύχρονης και επιτυχημένης παράδοσης του ενεργειακού Ομίλου Χανδρή, δραστηριοποιείται ήδη 5 χρόνια στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό και αποτελεί  μία από τις πλέον εξειδικευμένες εταιρείες εμπορίας ηλεκτρικής ενέργειας στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης.

Η ACS, μέλος του Ομίλου Quest, αποτελεί την ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα της παροχής υπηρεσιών ταχυμεταφοράς στην Ελλάδα  και έχει ταυτίσει αναμφισβήτητα το όνομά της με την υπηρεσία courier. H συνεργασία της με την nrg της δίνει πλέον τη δυνατότητα να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο των παρεχόμενων υπηρεσιών της.

Μέσα από τη συνέργεια των δύο εταιρειών, ο καταναλωτής θα ανακαλύψει ότι και η παροχή ρεύματος είναι υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει διαφορετικές επιλογές και σημαντικές λύσεις σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές».

Σημειώνεται ότι οι υπηρεσίες της nrg θα είναι σταδιακά διαθέσιμες στο δίκτυο καταστημάτων της ACS μέχρι το τέλος του 2017, σε όλη την Ηπειρωτική Ελλάδα, αλλά και σε όσα νησιά είναι διασυνδεδεμένα με το δίκτυο παροχής ενέργειας.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο