ΑρχικήΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑΝέες στολές για τους ταχυδρόμους της Royal Mail

Νέες στολές για τους ταχυδρόμους της Royal Mail

Μετά από 10 χρόνια, το βρετανικό ταχυδρομείο (Royal Mail) θα ντύσει με νέες στολές εργασίας τους εργαζομένους του.

Η δοκιμή της νέας ενδυμασίας θα διαρκέσει για μια περίοδο 12 εβδομάδων, με διάφορα σχέδια-παραλλαγές να χρησιμοποιούνται σε ταχυδρομικούς υπαλλήλους σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η νέα στολή θα διατηρήσει το χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα της Royal Mail, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους πελάτες να αναγνωρίζουν τους υπαλλήλους του ταχυδρομικού παρόχου της χώρας.

Σύμφωνα με τη Royal Mail, η νέα στολή, που περιλαμβάνει παντελόνια και σορτς, μπλούζες, μπουφάν, τζάκετ και καπέλα, βασίστηκε στα σχόλια των ταχυδρόμων (ανδρών και γυναικών) που εργάζονται στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η στολή δημιουργήθηκε για να αντικατοπτρίζει τις φυσικές απαιτήσεις του καθημερινού εργασιακού στίβου, συμπεριλαμβανομένης της αύξησης των παραδόσεων δεμάτων, ενώ έχει σχεδιαστεί από μια ομάδα εμπειρογνωμόνων στο σχεδιασμό, τα υφάσματα και την ανάπτυξη προϊόντων.

Οι νέες στολές θα δοκιμαστούν σε μια σειρά γύρων παράδοσης σε ολόκληρο το Ην. Βασίλειο, από το Aberdeen, το Nottingham και έως το Torquay. Εάν κριθούν επιτυχημένες, θα αντικαταστήσουν τις τρέχουσες στολές που φορούν οι ταχυδρομικοί της Royal Mail.

Β. Βεγιάζη

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο