ΑρχικήΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑΠλήρως αυτοματοποιημένο hub διαλογής δεμάτων, στο Warrington, για τη Royal Mail

Πλήρως αυτοματοποιημένο hub διαλογής δεμάτων, στο Warrington, για τη Royal Mail

Την τεχνική προσαρμογή, ώστε να αποκτήσει ένα πλήρως αυτοματοποιημένο hub διαλογής δεμάτων, στο Warrington, ξεκινούν τα Βρετανικά Ταχυδρομεία (Royal Mail).

Μόλις τεθεί σε λειτουργία το hub στο Warrington -το μέγεθος του οποίου ισούται με 4,5 γήπεδα ποδοσφαίρου- θα απασχολεί 370 υπαλλήλους και θα μπορεί να επεξεργάζεται πάνω από 600.000 δέματα ημερησίως.

Αυτά τα δέματα θα περιλαμβάνουν συνήθως αντικείμενα που έχουν αγοραστεί από λιανοπωλητές το προηγούμενο βράδυ, καθώς και μεγαλύτερα δέματα πιο κατάλληλα για διανομή με φορτηγό.

Ευρισκόμενο κοντά σε αστικά κέντρα, όπως το Λίβερπουλ και το Μάντσεστερ, καθώς και σε κέντρα αποθεματοποίησης και προετοιμασίας διαδικτυακών παραγγελιών λιανικής πώλησης, το hub είναι στην ιδανική θέση για να στηρίξει την ανάπτυξη του e-commerce στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Επίσης, θα αυξήσει σημαντικά την ικανότητα της Royal Mail να επεξεργάζεται την αλληλογραφία κατά τις ώρες αιχμής.

Πρόταση για μετεγκατάσταση

Σύμφωνα με τις προτάσεις, η Royal Mail σχεδιάζει να μεταφέρει το υπάρχον κέντρο διανομής του North West Distribution (NWDC), που βρίσκεται σήμερα στο Mill Lane, στη νέα περιοχή που βρίσκεται σε απόσταση 4,4 χλμ.

Ωστόσο, αυτό υπόκειται σε συνεχή διαβούλευση με τους ανθρώπους και τα σωματεία των Βρετανικών Ταχυδρομείων.

Το κέντρο επεξεργασίας αλληλογραφίας του Warrington θα συνεχίσει να λειτουργεί από την υπάρχουσα τοποθεσία του στην Orion Boulevard.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο