ΑρχικήΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑΠροφίλ για τους Έλληνες εξαγωγείς δημιουργεί στο alibaba.com o ΠΣΕ

Προφίλ για τους Έλληνες εξαγωγείς δημιουργεί στο alibaba.com o ΠΣΕ

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων ανακοίνωσε ότι δημιουργεί ένα προφίλ στη μεγαλύτερη B2B πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου alibaba.com, όπου θα καταχωρήσει τα προϊόντα των μελών του συνδέσμου που το επιθυμούν.

Ενισχύει έτσι την προσπάθειά του να προσφέρει συνεχώς καινοτόμες υπηρεσίες και να συμβάλλει στην ανάπτυξη των ελληνικών εξαγωγών.

Υποστηρίζει τις επιχειρήσεις να υλοποιήσουν ένα σχέδιο επαφών και δημιουργίας συνεργασιών B2B, μέσω της alibaba σε παγκόσμιο επίπεδο.

Προκειμένου να τονωθεί και να ενισχυθεί η εξαγωγική δραστηριότητα των μελών του Π.Σ.Ε μέσω του ηλεκτρονικού εμπορίου, αποκλειστικά για τα μέλη που θα συμφωνήσουν την εγγραφή τους στην πλατφόρμα κάτω από την ομπρέλα του Συνδέσμου, προσφέρεται ένα σύνολο υπηρεσιών που θα διαρκέσουν ένα ολόκληρο έτος, σε πολύ χαμηλό κόστος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που επιλεγόταν μεμονωμένα το σύνολο των υπηρεσιών αυτών από κάθε μέλος ξεχωριστά, η ετήσια επένδυση θα ξεπερνούσε τα 10.000€, ενώ τώρα ξεκινά από 550€, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο