ΑρχικήΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑΣταδιακή επαναφορά του διευρυμένου ωραρίου λειτουργίας των ΕΛΤΑ, υπόσχεται η διοίκηση

Σταδιακή επαναφορά του διευρυμένου ωραρίου λειτουργίας των ΕΛΤΑ, υπόσχεται η διοίκηση

Τη σταδιακή επαναφορά του διευρυμένου ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων των ΕΛΤΑ, μόλις ολοκληρωθούν οι εποχικές προσλήψεις, υπόσχεται η διοίκηση του οργανισμού.

Η απόφαση για την προσωρινή αναστολή της διευρυμένης λειτουργίας 40 καταστημάτων (απογεύματα και Σάββατα) ελήφθη, όπως επισημαίνουν τα ΕΛΤΑ, λόγω ανάγκης προσαρμογής του επιχειρησιακού σχεδιασμού, ενόψει του καλοκαιριού και των ιδιαίτερων αναγκών που προκύπτουν και, μέχρι την τοποθέτηση, των νέων εργαζομένων με οκτάμηνη σύμβαση, μέσω ΑΣΕΠ (τηρουμένων των προθεσμιών, θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου).

«Ευχαριστούμε τους Έλληνες πολίτες, τους πελάτες μας και τους εργαζόμενους των ΕΛΤΑ για την κατανόηση και τους βεβαιώνουμε ότι τα Ελληνικά Ταχυδρομεία εργάζονται εντατικά για να αναβαθμίσουν την εξυπηρέτηση και τα προϊόντα τους προς όφελος της ελληνικής κοινωνίας και της οικονομίας», επισημαίνουν τα ΕΛΤΑ.

Tα καταστήματα που αναστέλλουν το διευρυμένο ωράριο  

Κεντρικό Αμαρουσίου, Αγίου Δημητρίου, Άγιοι Ανάργυροι, Αιγάλεω, Ακρόπολη, Αμπελόκηποι, Γλυκά νερά, Γλυφάδα, Ζωγράφου, Ηλιούπολη, Καλαμάκι, Καλλιθέα, Κηφισιά, Κορωπί, Κουμουνδούρου, Κυψέλη, Μητροπόλεως, Νέα Ιωνία, Νέα Σμύρνη, Πατησίων, Περιστέρι, Χαλάνδρι, Carrefour Μαρούσι 9 πμ έως 4 μμ.

Στην Αττική διατηρούνται, ουσιαστικά, μόνο πέντε με διευρυμένο ωράριο και αυτά είναι σε Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», Μall, περίπτερο Ακρόπολης, Αιόλου 104 και Σύνταγμα.

Στην περιφέρεια κλείνουν το απόγευμα: Κεντρικό Ιωαννίνων, Κέρκυρα, Κοζάνη, Βόλος, Καρδίτσα, Τρίκαλα, Ηρακλείου (εθνικής αντίστασης), Θεσσαλονίκη σε περιοχές Ντέπω, Φράγκων και Σταυρούπολη, Νίκαια, Πειραιάς, Ρόδος, Χίος, Άργος, Καλαμάτα, Κόρινθος, Σπάρτη.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο