ΑρχικήΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ30.000 προσλήψεις για part time εργασία από την Amazon εντός του 2018

30.000 προσλήψεις για part time εργασία από την Amazon εντός του 2018

Περισσότερες από 5.000 νέες θέσεις εργασίας, μερικής απασχόλησης, σκοπεύει να δημιουργήσει η Amazon, εντός του 2018, στο τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών.

Σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία, μέσα στον επόμενο χρόνο θα προσληφθούν πάνω από 30.000 μερικής απασχόλησης εργαζόμενοι σε διάφορες θέσεις, ενώ στόχος είναι να «ανοίξουν» περισσότερες από 100.000 θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης στις ΗΠΑ κατά τους προσεχείς 18 μήνες.

Όσο για τους part-time νεοπροσληφθέντες υπαλλήλους, θα έχουν την δυνατότητα να εργάζονται από την κατοικία τους ως αντιπρόσωποι εξυπηρέτησης πελατών της αμερικανικής εταιρείας, για 20 ώρες την εβδομάδα ή και περισσότερο εφόσον οι ίδιοι το επιθυμούν, λαμβάνοντας «μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική αμοιβή».

«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θέλουν ή χρειάζονται μια ευέλικτη εργασία, είτε πρόκειται για φοιτητή είτε για γονέα, και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενδυναμώσουμε αυτούς τους ταλαντούχους ανθρώπους ανεξάρτητα από το πού τυχαίνει να ζουν», δήλωσε ο Tom Weiland, αντιπρόεδρος του τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών της Amazon.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο