ΑρχικήΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑMετά από 1,5 χρόνο, η ΕΕΤΤ αποκτά πρόεδρο. Ωστόσο, τα προβλήματα παραμένουν

Mετά από 1,5 χρόνο, η ΕΕΤΤ αποκτά πρόεδρο. Ωστόσο, τα προβλήματα παραμένουν

Μετά από σχεδόν 1,5 χρόνο, η ΕΕΤΤ αποκτά πρόεδρο. Στη Βουλή διεξάγεται, αύριο, η ακρόαση για την καταλληλότητα του προτεινομένου, κ. Δημητρίου Τσαμάκη, από τον υπουργό Μεταφορών και Δικτύων, για διορισμό στη θέση του προέδρου της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων.

O Δημήτρης Τσαμάκης, καθηγητής της Σχολής Ηλεκτρονικών Μηχανικών του Πολυτεχνείου, εκλέχθηκε το 1991 επίκουρος καθηγητής του Πολυτεχνείου και διήνυσε όλες τις βαθμίδες της επιστημονικής ιεραρχίας, πάντα στον τομέα των ηλεκτρονικών επιστημών.

Είχε θέσει υποψηφιότητα για τη θέση του πρύτανη του Πολυτεχνείου, συγκεντρώνοντας στον δεύτερο γύρο 187 ψήφους, έναντι 268 του Γ. Γκόλια.

Πάντως, ερωτηματικό αποτελεί η συνύπαρξη του νέου προέδρου με τα μέλη της Ολομέλειας, των οποίων την παραίτηση έχει ζητήσει το υπουργείο Μεταφορών, επιρρίπτοντάς τους σοβαρές κατηγορίες για τις τηλεοπτικές άδειες.

Επίσης, ενδιαφέρον παρουσιάζει, εάν η ΕΕΤΤ καταφέρει να κρατήσει τις αρμοδιότητές της, αρκετές από τις οποίες θέλει να «υφαρπάξει» το υπουργείο Μεταφορών.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο