Αρχική(ΤΑΧΟ)ΓΡΑΦΟΣΗ πιο «παράξενη» παράδοση – παραλαβή του (υφ)υπουργείου Μεταφορών

Η πιο «παράξενη» παράδοση – παραλαβή του (υφ)υπουργείου Μεταφορών

Θα γίνει ή δεν θα γίνει; Θα γίνει στις 5, στις 5.30 ή στις 6; Θα έχει κόσμο; Θα έχει δημοσιογράφους; Τι θα πει η Μαρίνα Χρυσοβελώνη; Θα κάνει «επιθετική δήλωση» εναντίον του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου;

Αυτά κι άλλα, απασχόλησαν την πλέον «παράξενη» παράδοση – παραλαβή του (υφ)υπουργείου Μεταφορών από την Μαρίνα Χρυσοβελώνη στο Νίκο Μαυραγάνη.

Έχουμε και λέμε:

-Κανείς δεν ήξερε με βεβαιότητα, εάν θα πραγματοποιηθεί η τελετή της παράδοσης – παραλαβής. Χαρακτηριστικό είναι ότι παρευρέθησαν – όλοι κι όλοι – τρεις δημοσιογράφοι!

-Εμφανής η αμηχανία, εάν η Μαρίνα Χρυσοβελώνη προχωρήσει σε νέα «επιθετική δήλωση» εναντίον του Πάνου Καμμένου. Η πρώην υφυπουργός είχε, προηγουμένως, εκφράσει, σε ραδιόφωνο, δυσαρέσκεια για τους χειρισμούς του προέδρου των ΑΝΕΛ, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο έως και αποχώρησης από το κόμμα.

Ωστόσο, η κ. Χρυσοβελώνη διατήρησε τη «ψυχραιμία» της, με τον Χρ. Σπίρτζη να εξάρει τη συνεργασία που είχε μαζί της.

-Χαρακτηρίστηκε «οξύμωρο», από πολλούς, να πραγματοποιείται τελετή παράδοσης – παραλαβής για χαρτοφυλάκιο υφυπουργού, πόσω μάλλον όταν ο υπουργός παραμένει ο ίδιος.

-Αρκετές διοικήσεις, κυρίως από τις συγκοινωνίες και το σιδηρόδρομο, παρέστησαν στην τελετή. Άλλες όχι, κάτι το οποίο σχολιάστηκε.

-Ο νέος υφυπουργός Νίκος Μαυραγάνης, στην πρώτη του δήλωση, χαρακτήρισε την παρουσία του Χρ. Σπίρτζη στο υπουργείο ως μια από τις αιτίες για την αποδοχή της θέσης.

-Τέλος, μπορεί ο Χρ. Σπίρτζης να χαρακτήρισε «επιτυχημένη» την συμβίωση στο υπουργείο με τους ΑΝΕΛ, αλλά ο Νίκος Μαυραγάνης είναι ο 4ος κατά σειρά υφυπουργός Μεταφορών, μέσα με λίγους μήνες, μετά τους Δ. Καμμένο, Π. Σγουρίδη και Μ. Χρυσοβελώνη!

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο