Αρχική(ΤΑΧΟ)ΓΡΑΦΟΣ9 χρόνια metaforespress.gr! Συνεχίζουμε πιο δυναμικά (video)

9 χρόνια metaforespress.gr! Συνεχίζουμε πιο δυναμικά (video)

Συμπληρώσαμε 9 χρόνια λειτουργίας και το γιορτάζουμε με τη δημοσίευση του νέου εταιρικού video!

Από το 2012, το metaforespress.gr αποτελεί τη πιο έγκυρη και δυναμική ενημερωτική ιστοσελίδα της Ελλάδας στις επιβατικές και εμπορευματικές Μεταφορές.

To metaforespress.gr καλύπτει, σε ημερήσια βάση, όλες τις εξελίξεις και νέα γύρω από τον ευρύτερο κλάδο των Μεταφορών, έχοντας στο δυναμικό του διαπιστευμένους δημοσιογράφους των υπουργείων Υποδομών & Μεταφορών και Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής.

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι χωρισμένο στις εξής επιμέρους ενότητες: Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, Αεροπορικά, Σιδηρόδρομος, Αυτοκινητόδρομοι, Logistics, Ταχυδρομεία και Ναυτιλία.

Από το 2017, το metaforespress.gr συνδιοργανώνει το Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών (Infrastructure & Transport Conference), το οποίο αποτελεί την κορυφαία εκδήλωση Πολιτείας και Αγοράς στους δυο κλάδους, με την προσέλκυση 1.000 και πλέον συνέδρων.

Επίσης, από το 2019, το metaforespress.gr συνεκδίδει την Ανασκόπηση Υποδομών και Μεταφορών (Infrastructure & Transport Review), η οποία αποτελεί έναν πολυτελέστατο έντυπο τόμο 300 σελίδων που αποστέλλεται σε 3.000 εταιρείες.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια, σας ευχόμαστε Καλή Χρονιά, με υγεία πάνω από όλα!

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο