ΑρχικήVIDEOSΤhe Spata Project: Το νέο κέντρο διαλογής της DHL στο ΔΑΑ

Τhe Spata Project: Το νέο κέντρο διαλογής της DHL στο ΔΑΑ

T. Βασιλόπουλος και Δ. Σταματίου της DHL Express Ελλάδος αναφέρονται στα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του ανακαινισμένου κέντρου διαλογής της εταιρείας στο «Ελ. Βενιζέλος».

Χάρη στον ανασχεδιασμό των εγκαταστάσεων, η λειτουργία του διαμετακομιστικού κέντρου αυτοματοποιείται με τη χρήση κυλιόμενων διαδρόμων μεγάλου μήκους, ευέλικτης αναγνώρισης των σημάνσεων των αποστολών και διαδικασιών χειρισμού από τους εργαζομένους, που καθιστούν εξαιρετικά ταχύτερες τις διαδικασίες εισαγωγής στην αποθήκη και της οργάνωσης των αποστολών. 

Ως αποτέλεσμα, υπάρχει ικανότητα διαχωρισμού 3.000 δεμάτων την ώρα, ενώ οι απαιτούμενες διαδικασίες διαρκούν κατά 30-50 λεπτά λιγότερο από πριν, καθιστώντας ταχύτερη την εξυπηρέτηση των πελατών.

Επιπλέον, η αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, καθιστά ευκολότερη την καθημερινή δραστηριότητα των εργαζομένων στη διαχείριση και προώθηση των αποστολών της εταιρείας, ενώ ταυτόχρονα οι κύριες διαδικασίες φόρτωσης και εκφόρτωσης των οχημάτων δεν επηρεάζονται από τις καιρικές συνθήκες.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο