ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ«Ψήφος εμπιστοσύνης» στην ελληνική αεροπορική από την TUS Airways. Τα νέα δρομολόγια και οι υπηρεσίες

«Ψήφος εμπιστοσύνης» στην ελληνική αεροπορική από την TUS Airways. Τα νέα δρομολόγια και οι υπηρεσίες

Τα αναπτυξιακά πλάνα της στην Ελλάδα παρουσίασε η TUS Airways στους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς πράκτορες της Ελλάδας.

Το event διοργάνωσε ο commercial manager της TUS Airways Yaron Eskeles, ο γενικός αντιπρόσωπος (GSA) της αεροπορικής εταιρείας στην Ελλάδα Discover the World Greece & Cyprus, σε συνεργασία με το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, καθώς επίσης και τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού.

Στο event, ο Yaron Eskeles παρουσίασε το όραμα, το προϊόν και τις προσφορές της TUS Airways στην ελληνική αγορά, καθώς επίσης το στόλο και τα πλάνα ανάπτυξής της.

Ο ίδιος δήλωσε πως: «Η TUS Airways εισάγει ένα νέο αεροπορικό μοντέλο στην Ελλάδα χρησιμοποιώντας ιδιόκτητο στόλο που απαρτίζεται από 7 jets Fokker 80/100.

Φέτος η TUS Airways διεύρυνε το δίκτυό της με απευθείας πτήσεις από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Αλεξανδρούπολη, Πάτρα, Σκιάθο, Πρέβεζα και Κω προς Λάρνακα.

Πιστεύουμε στη δυναμική του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και στις προοπτικές ανάπτυξης της ελληνικής αγοράς για την TUS Airways, και έχουμε ήδη πλάνα για περαιτέρω ανάπτυξη σε ελκυστικούς προορισμούς από την Αθήνα και άλλες πόλεις της Ελλάδας».

Η Τus Airways είναι μία καινούργια αεροπορική εταιρεία της Κύπρου και η κύρια βάση της είναι ο Διεθνής Αερολιμένας Λάρνακας. Οι πρώτες πτήσεις πραγματοποιήθηκαν τον Απρίλιο του 2016.

«Τhe Ultimate Schedule» είναι η φιλοσοφία της εταιρείας και στόχος της είναι η σύνδεση Ελλάδας και Κύπρου με χώρες στην Ανατολική Μεσόγειο, καθώς επίσης και με την Ευρώπη με συχνές πτήσεις, προσφέροντας άνεση, ανταγωνιστικές τιμές και άψογες υπηρεσίες εν πτήσει.

Η TUS Airways πρόκειται να πετάξει σε 16 προορισμούς το 2018.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο