ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑH ελληνική παροικία της Turkish Airlines. Τους 77 έφτασαν οι πιλότοι

H ελληνική παροικία της Turkish Airlines. Τους 77 έφτασαν οι πιλότοι

Οι Έλληνες πιλότοι στην Turkish Airlines έφθασαν τους 77 και αποτελούν το μεγαλύτερο ποσοστό, μεταξύ των περίπου 800 ξένων πιλότων της εταιρείας.

«Ανάμεσα στους περίπου 4.500 πιλότους συνολικά, οι Έλληνες πιλότοι αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της τόσο σπουδαίας αυτής επαγγελματικής κατηγορίας στην εταιρεία.

Συμβάλουν με τις γνώσεις και την εμπειρία τους, στη γρήγορη και με ασφάλεια μεταφορά εκατοντάδων χιλιάδων επιβατών ετησίως, σχεδόν σε κάθε σημείο του πλανήτη που καλύπτει το δίκτυο των 285 προορισμών της Turkish Airlines», αναφέρει η εταιρεία.

«Θεωρώ τύχη τη συνεργασία μου με την Turkish Airlines για πολλούς λόγους», σημειώνει ο κ. Γιάννης Σταυριανός, ο οποίος εργάζεται τα τελευταία 4 χρόνια ως πιλότος στην Turkish Airlines.

«Είναι πολύ κοντά στην Ελλάδα και είναι εύκολο να διατηρώ επαφή με την οικογένεια και τους φίλους μου. Επισκέπτομαι την Αθήνα, ακόμα και όταν έχω μια ημέρα ρεπό». Ο κ. Σταυριανός αναφέρεται, επίσης, και στην ανάπτυξη της Turkish Airlines. «Όταν εντάχθηκα στο δυναμικό της εταιρείας, θυμάμαι ότι είχε αποκτήσει το 200ο αεροπλάνο.

Τέσσερα χρόνια μετά, έχει φθάσει στα 309 αεροσκάφη, δηλαδή μια αύξηση πάνω από 50%, ενώ και οι προορισμοί που εξυπηρετούμε υπερδιπλασιάστηκαν. Πρόκειται σίγουρα για μια εντυπωσιακή εξέλιξη», σχολίασε.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο