ΑρχικήΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙΗ TomTom Telematics φεύγει, η Webfleet Solutions έρχεται

Η TomTom Telematics φεύγει, η Webfleet Solutions έρχεται

Μετά την εξαγορά της TomTom Telematics από την Bridgestone Europe (Bridgestone), τον περασμένο Απρίλιο, η Bridgestone ανακοίνωσε ότι η TomTom Telematics θα μετονομαστεί σε Webfleet Solutions, αρχής γενομένης από την 1η Οκτωβρίου 2019.

Η απόκτηση της TomTom Telematics κινήθηκε από τη φιλοδοξία της Bridgestone να ενισχύσει τις ψηφιακές της δυνατότητες, στο πλαίσιο της εξελισσόμενης μεταμόρφωσης της από έναν κορυφαίο παραγωγό ελαστικών σε έναν ηγέτη στις λύσεις κινητικότητας.

«Η νέα εταιρεία Bridgestone καθίσταται πλέον ως ο νούμερο ένα πάροχος λύσεων στόλου της Ευρώπης, έναν κλάδο με διψήφιο αριθμό ανάπτυξης», σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Όπως σημειώνεται, η εξαγορά ενίσχυσε το αποτύπωμα της Bridgestone σε λύσεις βασισμένες σε δεδομένα, γεγονός που καθιστά τις λειτουργίες του στόλου πιο αποτελεσματικές και αποδοτικές.

Τώρα, η νέα ονομασία Webfleet Solutions -εμπνευσμένη από τη βασική πλατφόρμα WEBFLEET, η οποία προσέφερε κορυφαίες λύσεις τηλεματικής σε στόλους τα τελευταία 20 χρόνια- αντικατοπτρίζει τη φιλοδοξία της Bridgestone να προσφέρει στους πελάτες της ένα ευρύτερο φάσμα ψηφιακής κινητικότητας και λύσεων για στόλους, εδραιώνοντας μια παγκόσμια ηγετική θέση.

Η εταιρεία, που καλύπτει τις περιοχές της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής (EMEA), εξυπηρετεί πλέον περισσότερα από 1,2 εκατ. οχημάτων με συνδρομές κινητικότητας και λύσεις στόλου.

Σε παλαιότερες δηλώσεις του, ο Paolo Ferrari, διευθύνον σύμβουλος και πρόεδρος της Bridgestone EMEA, είχε αναφέρει ότι «το κλείσιμο αυτής της συναλλαγής αποτελεί σημαντικό ορόσημο για το μετασχηματισμό της Bridgestone από κατασκευαστή ελαστικών σε ηγέτη λύσεων για την αυτοκίνηση».

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο