ΑρχικήΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑΣταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων σε 6 καταστήματα της Praktiker στην Αττική

Σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων σε 6 καταστήματα της Praktiker στην Αττική

Η Blink Charging Hellas, σε συνεργασία με την Globalsat και την Praktiker Hellas, ανακοίνωσε ότι προσφέρει στους κατοίκους του λεκανοπεδίου Αττικής τη δυνατότητα ελεύθερης πρόσβασης σε υπηρεσίες φόρτισης υψηλής ποιότητας και προηγμένης τεχνολογίας.

Στα έξι καταστήματα του δικτύου της Praktiker στην Αττική οι οδηγοί μπορούν να φορτίσουν το ηλεκτροκίνητο όχημά τους.

Η Blink Charging Hellas, η Praktiker Hellas και η Globalsat ανέφεραν ότι προχωρούν σε αυτή τη συνεργασία με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και τη βέλτιστη εμπειρία των καταναλωτών στον κλάδο της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα.

Έτσι, η Blink Charging Hellas αναλαμβάνει την εγκατάσταση, συντήρηση και το after sales support των σταθμών φόρτισης που τοποθετήθηκαν στα έξι καταστήματα της Praktiker στο Νομό Αττικής και συγκεκριμένα στις παρακάτω περιοχές:

-Praktiker Παλλήνης,

-Praktiker Ελληνικού,

-Praktiker Μάνδρας,

-Praktiker Μεταμόρφωσης,

-Praktiker Αγίας Βαρβάρας και

-Praktiker Ταύρου.

Όλα τα σημεία διαθέτουν από ένα (1) σταθμό φόρτισης AC 2Χ22 (με δύο θέσεις φόρτισης), με εξαίρεση το Praktiker Ταύρου όπου τοποθετήθηκαν δύο (2) σταθμοί AC 2×22 (με συνολικά 4 θέσεις φόρτισης), για την καλύτερη εξυπηρέτηση των οδηγών.

Οι σταθμοί φόρτισης της Blink είναι δημόσιας χρήσης με ελεύθερη πρόσβαση, προς όλους τους επισκέπτες των καταστημάτων της Praktiker Hellas, που επιθυμούν να φορτίσουν το όχημά τους κατά τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο