• Χρήσιμα
  • Επικοινωνία
Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου, 2023
Ειδήσεις και νέα για τις επιβατικές και εμπορευματικές μεταφορές
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Κορυφώνεται η αγωνία για το λιμάνι του Βόλου, πιθανή η παράταση των προσφορών
    ΝΑΥΤΙΛΙΑ

    Υπεγράφη η συλλογική σύμβαση εργασίας μεταξύ ΟΛΒ και εργαζομένων

    31 Ιανουαρίου, 2023
    ΑΥΤΟ/ΔΡΟΜΟΙ

    Εργασίες συντήρησης, ως τις 23 Μαρτίου, στο τμήμα Τατοΐου – Μπογιάτι (Άγιος Στέφανος)

    31 Ιανουαρίου, 2023
    Περισσότερα φορτηγά ψυγεία στους δρόμους για να καλυφθούν οι ανάγκες τροφοδοσίας στα σπίτια
    LOGISTICS

    Οι θέσεις του ILME για τις αστικές διανομές και το ωράριο τροφοδοσίας καταστημάτων

    31 Ιανουαρίου, 2023
    Alstom: Συμβόλαιο 12 εκατ. λιρών για τον εκσυγχρονισμό 40 τρένων της ScotRail
    INTERNATIONAL

    Connecting Europe by train: 10 EU pilot services to boost cross-border rail

    31 Ιανουαρίου, 2023
    ΑΥΤΟ/ΔΡΟΜΟΙ

    ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Ως τις 31 Μαρτίου η περίοδος αποκλειστικών διαπραγματεύσεων για την πώληση της ΑΚΤΩΡ

    31 Ιανουαρίου, 2023
    Ξεκινούν στις 15 Ιουνίου τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Θεσσαλονίκη – Σποράδες
    ΝΑΥΤΙΛΙΑ

    Μειώθηκαν δύναμη (-0,6%) και ολική χωρητικότητα (-2,3%) του ελληνικού στόλου τον Νοέμβριο

    31 Ιανουαρίου, 2023

  • ΜΜΜ
  • ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ
  • ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ
  • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙ
  • LOGISTICS
  • ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ
  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ
No Result
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Κορυφώνεται η αγωνία για το λιμάνι του Βόλου, πιθανή η παράταση των προσφορών
    ΝΑΥΤΙΛΙΑ

    Υπεγράφη η συλλογική σύμβαση εργασίας μεταξύ ΟΛΒ και εργαζομένων

    31 Ιανουαρίου, 2023
    ΑΥΤΟ/ΔΡΟΜΟΙ

    Εργασίες συντήρησης, ως τις 23 Μαρτίου, στο τμήμα Τατοΐου – Μπογιάτι (Άγιος Στέφανος)

    31 Ιανουαρίου, 2023
    Περισσότερα φορτηγά ψυγεία στους δρόμους για να καλυφθούν οι ανάγκες τροφοδοσίας στα σπίτια
    LOGISTICS

    Οι θέσεις του ILME για τις αστικές διανομές και το ωράριο τροφοδοσίας καταστημάτων

    31 Ιανουαρίου, 2023
    Alstom: Συμβόλαιο 12 εκατ. λιρών για τον εκσυγχρονισμό 40 τρένων της ScotRail
    INTERNATIONAL

    Connecting Europe by train: 10 EU pilot services to boost cross-border rail

    31 Ιανουαρίου, 2023
    ΑΥΤΟ/ΔΡΟΜΟΙ

    ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Ως τις 31 Μαρτίου η περίοδος αποκλειστικών διαπραγματεύσεων για την πώληση της ΑΚΤΩΡ

    31 Ιανουαρίου, 2023
    Ξεκινούν στις 15 Ιουνίου τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Θεσσαλονίκη – Σποράδες
    ΝΑΥΤΙΛΙΑ

    Μειώθηκαν δύναμη (-0,6%) και ολική χωρητικότητα (-2,3%) του ελληνικού στόλου τον Νοέμβριο

    31 Ιανουαρίου, 2023

  • ΜΜΜ
  • ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ
  • ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ
  • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙ
  • LOGISTICS
  • ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ
  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ
No Result
Προβολή όλων
Ειδήσεις και νέα για τις επιβατικές και εμπορευματικές μεταφορές
No Result
Προβολή όλων

Το κτήριο της 103ης μινιατούρας Delftware της KLM στο νησί της Αρούμπα

vvegiazi by vvegiazi
13 Οκτωβρίου, 2022
στο ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ
0
Το κτήριο της 103ης μινιατούρας Delftware της KLM στο νησί της Αρούμπα
Share on FacebookShare on Twitter
Εκτύπωση άρθρου

Η KLM Royal Dutch Airlines γιόρτασε την 103η επέτειο από την ίδρυσή της στις 7 Οκτωβρίου, μια ημέρα που παραδοσιακά συνοδεύεται από την παρουσίαση ενός νέου κτηρίου-μινιατούρα Delftware.

Η φετινή μινιατούρα είναι αντίγραφο ενός σπιτιού σε μια πολύ ιδιαίτερη τοποθεσία: Η κατοικία της οικογένειας Ecury στην Αρούμπα.

Το νησί θα γιορτάσει την εκατονταετηρίδα της αεροπορίας την επόμενη χρονιά και το Ecury House, που τώρα ανήκει στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο της Αρούμπα, βρίσκεται κοντά στην τοποθεσία όπου προσγειώθηκε το πρώτο αεροσκάφος. Επιπλέον, η οικογένεια Ecury έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της αεροπορίας στο νησί.

Η KLM πέταξε για πρώτη φορά στην Αρούμπα πριν από σχεδόν 90 χρόνια και έκανε το νησί κόμβο για τακτικά δρομολόγια σε όλη την Καραϊβική. Η KLM ξεκίνησε να εκτελεί τακτικά δρομολόγια μεταξύ Άμστερνταμ και Αρούμπα το 1974 ενώ σήμερα εκτελεί καθημερινές πτήσεις μεταξύ των δύο σημείων.

Η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της KLM, Marjan Rintal, βρέθηκε στην Αρούμπα για να παρουσιάσει την πιο νέα μινιατούρα Delftware στον Agustin Vrolijk, Αναπληρωτή Κυβερνήτη της Αρούμπα, και την οικογένεια Ecury.

Ο Agustin Vrolijk, εκτελών χρέη Κυβερνήτη της Αρούμπα δήλωσε: «Συγχαρητήρια στην KLM για την 103η επέτειό της. Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι για την πολιτιστική μας κληρονομιά και γι’ αυτό νοιώθουμε μεγάλη τιμή που αυτό το εμβληματικό αρχοντικό, το κτήριο Ecury, επιλέχθηκε ως η επόμενη μινιατούρα της KLM. Είναι μεγάλη μας τιμή που η πολιτιστική κληρονομιά της Αρούμπα θα ταξιδέψει πλέον σε όλους τους προορισμούς της KLM παγκοσμίως».

Η Marjan Rintel, Διευθύνουσα Σύμβουλος και Πρόεδρος της KLM δήλωσε: «Δεν ξέρω αν οι ιδρυτές της KLM μπορούσαν να φανταστούν το 1919 ότι θα γιορτάζαμε σήμερα την επέτειο της αεροπορικής εταιρείας 103 χρόνια αργότερα. Φέτος αυτό γίνεται στην Αρούμπα, έναν προορισμό της KLM για σχεδόν πενήντα χρόνια, όπου ξεκινούν σήμερα οι εορτασμοί για την συμπλήρωση των εκατό χρόνων της αεροπορίας στο νησί. Η KLM είχε πολλές διακυμάνσεις τον περασμένο αιώνα αλλά πάντα γιορτάζαμε την επέτειό μας στις 7 Οκτωβρίου και θέλουμε να συνεχίζουμε να γιορτάζουμε το γεγονός ότι η KLM είναι μια ξεχωριστή εταιρεία που συνδέει την Ολλανδία με τον κόσμο. Είμαστε περήφανοι για αυτό».

Το Ecury House

To Ecury House βρίσκεται στο Oranjestad και χτίστηκε το 1929 κοντά στο σημείο όπου προσγειώθηκε το πρώτο αεροσκάφος το νησί πριν από περίπου 100 χρόνια. Ήταν το σπίτι της αξιότιμης οικογένειας Ecury, με εξέχουσα θέση στην κοινωνία και τις επιχειρήσεις. Ο υιός της οικογένειας Nicasio “Dundun” Ecury ξεκίνησε την επιχειρηματική του αυτοκρατορία από εδώ και έπαιξε ρόλο στην ανάπτυξη της αεροπορίας στο νησί. Ο γιός του, Boy Ecury, σπούδασε στην Ολλανδία και έγινε ήρωας τα αντίστασης κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Προδόθηκε και εκτελέστηκε το 1944.

Το Ecury House αποτελεί μέρος του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου της Αρούμπα από το 2009 και αποτελεί την καρδιά του μουσείου. Χτίστηκε το 1929 και διαθέτει πρόσοψη με κλασικά στοιχεία, λεπτομέρειες και διακοσμητικά στοιχεία από την περιοχή και την Καραϊβική. Αυτό το επιβλητικό και αρμονικό σύνολο είναι μια μοναδική δημιουργία του αρχιτέκτονα Dada Picus.

1934: Η KLM προσγειώνεται για πρώτη φορά στην Αρούμπα

Τον Δεκέμβριο του 1934, ένα τρικινητήριο KLM Fokker F-XVIII, που βαφτίστηκε «The Snip», πέταξε από το Άμστερνταμ στο Κουρασάο σε επτά ημέρες, σταματώντας στη Μασσαλία, το Αλικάντε, την Καζαμπλάνκα, το Πόρτο Πράγια, το Παραμαρίμπο και τη Λα Γκουάρια.

Αυτή ήταν η πρώτη υπερατλαντική πτήση της KLM και κατέστη δυνατή λόγω των ενδιάμεσων στάσεων, των τροποποιήσεων στην καμπίνα του αεροσκάφους και της απουσίας επιβατών. Σκοπός της πτήσης ήταν να γίνουν οι Αντίλλες η βάση για το σκάφος.

Το Snip έφτασε στην Αρούμπα για πρώτη φορά στις 23 Δεκεμβρίου. Η προγραμματισμένη πτήση μεταξύ Κουρασάο και Αρούμπα ξεκίνησε στις 19 Ιανουαρίου 1935, και ήταν η πρώτη που εκτελούσε το τμήμα Δυτικών Ινδιών της KLM. H KLM ξεκίνησε να λειτουργεί απευθείας προγραμματισμένα δρομολόγια μεταξύ Άμστερνταμ και Αρούμπα στις 11 Φεβρουαρίου 1974.

100 χρόνια πτήσεων στην Αρούμπα

Η επόμενη χρονιά σηματοδοτεί την 100η επέτειο από την άφιξη της πρώτης πτήσης στην Αρούμπα.

Έκτοτε, η αεροπορική βιομηχανία έχει συνδέσει την Αρούμπα -γνωστό ως «One Happy Island»- με τον υπόλοιπο κόσμο και τροφοδότησε την τοπική οικονομία, η οποία πλέον βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στον τουρισμό.

Το αεροδρόμιο της Αρούμπα υποδέχεται περίπου 2,5 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως και έχει αυξηθεί σημαντικά με την πάροδο του χρόνου.

Σχετικά με τις μινιατούρες KLM Delftware

Από τη δεκαετία του 1950 η KLM προσφέρει τις μινιατούρες Delftware που περιέχουν Bols Genever στους επιβάτες της World Business Class, στις διηπειρωτικές πτήσεις. Όλες οι μινιατούρες είναι αντίγραφα εξαιρετικών κτηρίων της Ολλανδίας και αποτελούν αντικείμενα συλλογής. Από το 1994 η KLM προσθέτει κατά την επέτειο της ίδρυσή της στις 7 Οκτωβρίου μια μινιατούρα κάθε χρόνο στην συλλογή της.

Είναι η 2η φορά στην ιστορία της KLM που η μινιατούρα αφορά κτήριο εκτός Ολλανδίας. Για την 85η επέτειο η KLM παρουσίασε αντίγραφο του κτιρίου Penha στο Κουρασάο.

Η Evelyn Wever-Croes, πρωθυπουργός της Αρούμπα, δήλωσε: «Στην Schelpstraat νο. 42 υπάρχει ένα σπίτι με το έτος «Año 1929» στην πρόσοψη. Το πίσω μέρος αυτού του σπιτιού συνορεύει με τη Noordstraat (τώρα γνωστή ως John G. Emanstraat). Όταν αυτό το σπίτι χτίστηκε το 1929, οι ιδιοκτήτες του, η οικογένεια Ecury, δεν μπορούσαν να μαντέψουν ότι ένα από τα 13 παιδιά που γεννήθηκαν σε αυτό θα γινόταν ήρωας πολέμου, μακριά από τον τόπο του. Ακόμη και πριν αποκατασταθεί στην παλιά του αίγλη, το Ecury House ήταν πάντα εμβληματικό. Πάντα το θαύμαζε κανείς ενώ περνούσε από εδώ. Όλοι γνώριζαν το σπίτι. Εμείς, η νεότερη γενιά, είμαστε συνδεδεμένοι με την ιστορία αυτού του σπιτιού, γιατί γνωρίζουμε τα παιδιά, τα εγγόνια και τα δισέγγονα των αρχικών ιδιοκτητών. Το Ecury House αποτελεί μια μοναδική οντότητα μαζί με το παρακείμενο Cas di Mamachi, το οποίο χρονολογείται από το 1911. Ωστόσο, το Ecury House, με την εντυπωσιακή πρόσοψη και την κιονοστοιχία του, κυριαρχεί οπτικά. Προσφέρει μια ανεξίτηλη εικόνα».

H Ronella Croes, Διευθύνουσα Σύμβουλος του Οργανισμού Τουρισμού της Αρούμπα δήλωσε: «Είμαστε πολύ περήφανοι που η KLM χρησιμοποίησε για την τελευταία της μινιατούρα ένα κτήριο στην Αρούμπα, και ειδικά που έχει επιλεγεί το σπίτι της οικογένειας Ecury. Με αυτόν τον τρόπο αναγνωρίζεται η σχέση που έχουμε με την KLM για πολλές δεκαετίες, καθώς και η κοινή μας ιστορία. Χάρη εν μέρει στην KLM, ο διεθνής τουρισμός ευδοκιμεί εδώ, επιτρέποντάς μας να οικοδομήσουμε ανεκτίμητες σχέσεις. Η επιλογή του σπιτιού της οικογένειας Ecury ως μοντέλου για την μινιατούρα Delftware αναδεικνύει επίσης την πολιτιστική μας κληρονομιά και την φέρνει στην προσοχή ενός ευρύτερου κοινού. Ελπίζουμε ότι αυτό θα ενθαρρύνει τους σημερινούς και πιθανούς ταξιδιώτες να έρθουν στην Αρούμπα και να εξερευνήσουν τη μοναδική μας κουλτούρα της Καραϊβικής».

Ο Joost Meijs, Διευθύνων Σύμβουλος, του Διεθνούς Αεροδρομίου Queen Beatrix της Αρούμπα δήλωσε: «Δεν θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερο τρόπο να γιορτάσουμε  την επέτειο των 100 χρόνων αεροπορίας στην Αρούμπα την επόμενη χρονιά, από αυτό το δώρο της KLΜ, προσθέτοντας ένα σπίτι της Αρούμπα στη συλλογή τους από μινιατούρες Delftware. Αυτή η μινιατούρα σηματοδοτεί την 103η επέτειο της KLM και αποτελεί ένα μεγάλο προοίμιο για τους εορτασμούς της εκατονταετηρίδας το 2023, στους οποίους θα συμμετέχει ολόκληρη η κοινότητα. Είμαστε πολύ περήφανοι που η KLM επέλεξε το Ecury House, ένα από τα πιο αγαπημένα μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς της Αρούμπα. Θα προσθέσει μια τοπική γεύση στη συλλογή από μινιατούρες της KLM, θα περιφρουρήσει και προωθήσει τη σημασία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τον πολιτιστικό μας στόχο για βιώσιμη ανάπτυξη στο νησί».

Η Anne Witsenburg, Διευθύντρια του Ταμείου Μνημείων της Αρούμπα δήλωσε: «Ήταν από καιρό επιθυμία του ταμείου μας να δημιουργήσει η KLM μια μινιατούρα κτηρίου της Αρούμπα. Νιώθουμε μεγάλη τιμή που επέλεξε ένα τόσο εξαιρετικό ιστορικό ορόσημο και παρουσιάζει με αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο. Το σπίτι έχει χαρακτηριστικά πολλών διαφορετικών στυλ αρχιτεκτονικής, συμπεριλαμβανομένου αυτού της Ολλανδίας. Η 103η μινιατούρα της KLM τονίζει τους δεσμούς μέσα στο Βασίλειο και το κοινό μας παρελθόν. Έχουμε μελετήσει την ιστορία της αεροπορίας στην Αρούμπα και αναγνωρίζουμε ότι μας έφερε ελευθερία και οικονομική πρόοδο. Είμαστε ευγνώμονες που η KLM προσφέρει καθημερινή σύνδεση με την Ολλανδία και που έκανε την επιθυμία μας πραγματικότητα».

Tags:KLMKLM Royal Dutch Airlines

Σχετικά Άρθρα

Λειτουργικά κέρδη, ύψους 443 εκατ. ευρώ, πέτυχε για 5ο διαδοχικό τρίμηνο ο όμιλος KLM
ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ

Λειτουργικά κέρδη, ύψους 443 εκατ. ευρώ, πέτυχε για 5ο διαδοχικό τρίμηνο ο όμιλος KLM

2 Νοεμβρίου, 2022
Το 9,61% της Cathay Pacific περνά στην Qatar Airways
ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ

Το επιβατικό κοινό βαθμολογεί: Ποιες είναι οι καλύτερες αεροπορικές εταιρείες του 2022;

26 Σεπτεμβρίου, 2022
Κατά 2% αυξήθηκαν, πέρσι, οι εισπράξεις στην κρουαζιέρα. Το 43,7% των εσόδων στον Πειραιά
ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ

H KLM διαμηνύει: Καθημερινά ακυρώσεις πτήσεων μέχρι το τέλος Αυγούστου

8 Ιουλίου, 2022
KLM και Thalys συνεργάζονται, καθιστώντας το τρένο ελκυστικότερο προς τους επιβάτες
ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ

KLM και Thalys συνεργάζονται, καθιστώντας το τρένο ελκυστικότερο προς τους επιβάτες

11 Απριλίου, 2022
Πτήσεις προς περισσότερους προορισμούς στην Αμερική ξεκινά η KLM τον χειμώνα
ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ

Στο +10% η χωρητικότητα στα ευρωπαϊκά δρομολόγια της KLM το φετινό καλοκαίρι, κοντά στα επίπεδα προ Covid

23 Μαρτίου, 2022
Πτήσεις προς περισσότερους προορισμούς στην Αμερική ξεκινά η KLM τον χειμώνα
ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ

Συρρίκνωση ζημιών 227 εκατ. ευρώ, στο 2021, πέτυχε η KLM

22 Φεβρουαρίου, 2022
Επόμενο άρθρο
Test drive event από τη BMW Σφακιανάκης με αφορμή το λανσάρισμα του νέου BMW X1

Test drive event από τη BMW Σφακιανάκης με αφορμή το λανσάρισμα του νέου BMW X1

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Έχω διαβάσεις και αποδέχομαι τους όρους χρήσης.

  • Δημοφιλή
  • Σχόλια
  • Τελευταία
Μεγάλες αλλαγές στο πρόγραμμα δρομολογίων, από τις 15 Μαΐου, της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, λόγω των νέων αμαξοστοιχιών ETR

Ενισχύει τα δρομολόγια στον άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη η Hellenic Train που «βλέπει» και το εξωτερικό

26 Ιανουαρίου, 2023
ΣΕΤΕ και FedHATΤΑ πιέζουν για την ένταξη των τουριστικών λεωφορείων στην αναδιάταξη δρομολογίων της ΟΣΥ

Προειδοποίηση IRU: Η ΕΕ μπορεί να “χάσει” περίπου 100.000 οδηγούς λεωφορείων και πούλμαν

26 Ιανουαρίου, 2023

Θα κάνει το μεγάλο come back o Δ. Κούτρας στην ΑΚΤΩΡ;

27 Ιανουαρίου, 2023

Συστήνεται Επιτροπή Αεροπορικού Τουρισμού: Το αντικείμενό της, από ποιους θα απαρτίζεται

26 Ιανουαρίου, 2023

Με βάση το Θριάσιο ΙΙ, η Hellenic Train «ανασυγκροτεί» τα εμπορεύματά της, δημιουργώντας βαλκανικό δίκτυο

26 Ιανουαρίου, 2023

«Μπορείτε να ρωτήσετε τους επενδυτές γιατί δεν έχουν πετάξει ακόμα τα υδροπλάνα»

29 Ιανουαρίου, 2023
Διαδικτυακή συζήτηση διοργανώνει η EEL την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου για το νέο ωράριο τροφοδοσίας επιχειρήσεων

Ιωάννινα, Χανιά και Καλαμάτα οι 3 νέοι προορισμοί της AEGEAN με το Τελ Αβίβ

26 Ιανουαρίου, 2023
Θ. Ζηλιασκόπουλος: Στόχος να αναρριχηθεί η Ελλάδα στο top 10 του δείκτη Logistics Performance Index (LPI)

Θ. Ζηλιασκόπουλος: Στόχος να αναρριχηθεί η Ελλάδα στο top 10 του δείκτη Logistics Performance Index (LPI)

26 Ιανουαρίου, 2023
Διαμάχη υπουργείου Ναυτιλίας – αντιπολίτευσης για το ανταποδοτικό τέλος στα, προς αξιοποίηση, λιμάνια

Σε «δυνατό χαρτί» Υπερταμείου – ΤΑΙΠΕΔ εξελίσσονται τα αεροδρόμια

1
Από υφυπουργός κυβερνήσεων του Γιώργου Παπανδρέου, νέος υφυπουργός Μεταφορών ο Θάνος Μωραΐτης

«Σκληρές εικόνες» στους δρόμους γύρω από το Μέγαρο του ΟΣΕ…

1
Ταξίδια με έκπτωση έως 60% από τη SKY express

Ταξίδια με έκπτωση έως 60% από τη SKY express

1
Κορυφώνεται η αγωνία για το λιμάνι του Βόλου, πιθανή η παράταση των προσφορών

Υπεγράφη η συλλογική σύμβαση εργασίας μεταξύ ΟΛΒ και εργαζομένων

31 Ιανουαρίου, 2023

Εργασίες συντήρησης, ως τις 23 Μαρτίου, στο τμήμα Τατοΐου – Μπογιάτι (Άγιος Στέφανος)

31 Ιανουαρίου, 2023
Περισσότερα φορτηγά ψυγεία στους δρόμους για να καλυφθούν οι ανάγκες τροφοδοσίας στα σπίτια

Οι θέσεις του ILME για τις αστικές διανομές και το ωράριο τροφοδοσίας καταστημάτων

31 Ιανουαρίου, 2023
Alstom: Συμβόλαιο 12 εκατ. λιρών για τον εκσυγχρονισμό 40 τρένων της ScotRail

Connecting Europe by train: 10 EU pilot services to boost cross-border rail

31 Ιανουαρίου, 2023

ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Ως τις 31 Μαρτίου η περίοδος αποκλειστικών διαπραγματεύσεων για την πώληση της ΑΚΤΩΡ

31 Ιανουαρίου, 2023
Ξεκινούν στις 15 Ιουνίου τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Θεσσαλονίκη – Σποράδες

Μειώθηκαν δύναμη (-0,6%) και ολική χωρητικότητα (-2,3%) του ελληνικού στόλου τον Νοέμβριο

31 Ιανουαρίου, 2023
Οι κάμερες ασφαλείας Reolink στην ελληνική αγορά από την Info Quest Technologies

Οι κάμερες ασφαλείας Reolink στην ελληνική αγορά από την Info Quest Technologies

31 Ιανουαρίου, 2023

Στον πρόεδρο της Βουλής η Έκθεση Πεπραγμένων 2021 της ΕΕΤΤ. 54 έλεγχοι σε εταιρείες ταχυδρομείων / ταχυμεταφορών

31 Ιανουαρίου, 2023
Mega airlines studies

Metaforespress

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Διαφημιστείτε

Δείτε Ακόμη

  • Υπόγειος
  • Οικονομία
  • Γνώμη
  • (Ταχο)γράφος
  • Videos

Εγγραφή Νewsletter



    Social Media

    Ακολουθήστε το metaforespress.gr στο google news

    Copyright © 2021 All Rights Reserved.

    Powered by iservices logo

    No Result
    Προβολή όλων
    • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • ΜΜΜ
    • ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ
    • ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ
    • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙ
    • LOGISTICS
    • ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ
    • ΝΑΥΤΙΛΙΑ
    • ΥΠΟΓΕΙΟΣ

    © 2021 metaforespress.gr

    Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας και να αποθηκεύσετε τις προτιμήσεις σας παρακάτω.Ρυθμίσεις CookiesΑποδοχή όλων
    Πολιτική απορρήτου

    Επισκόπηση πολιτικής απορρήτου

    ---
    Απαραίτητα
    Πάντα ενεργοποιημένα
    Τα απαραίτητα cookies είναι απολύτως απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του ιστότοπου. Αυτή η κατηγορία περιλαμβάνει μόνο cookie που διασφαλίζουν βασικές λειτουργίες και δυνατότητες ασφάλειας του ιστότοπου. Αυτά τα cookies δεν αποθηκεύουν προσωπικά στοιχεία.
    ΑΠΟΔΟΧΗ & ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ