ΑρχικήLOGISTICSΑνακοινώθηκε ο πρώτος μεγάλος πελάτης του Θριασίου Ε/Κ: Η Foodlink μισθώνει 50.000 τμ

Ανακοινώθηκε ο πρώτος μεγάλος πελάτης του Θριασίου Ε/Κ: Η Foodlink μισθώνει 50.000 τμ

Ανακοινώθηκε ο πρώτος μεγάλος πελάτης του Θριασίου Εμπορευματικού Κέντρου: Η Foodlink.

Ειδικότερα, υπεγράφη το πρώτο M.o.U μεταξύ της κοινοπραξίας που θα εκμεταλλεύεται το Θριάσιο, της ETBA-BIΠΕ Α.Ε – GOLDAIR και εταιρείας που θα μισθώσει χώρους του, της FOODLINK A.E., μέλος του ομίλου FDL.

Το M.o.U. αφορά στην παραχώρηση αποθηκευτικού χώρου στο Θριάσιο Εμπορευματικό Κέντρο από τον παραχωρησιούχο, έναντι αμοιβής.

Η επιφάνειά του είναι 50.000 τ.μ. και αφορά κυρίως χώρους ελεγχόμενης θερμοκρασίας, καθώς και χώρους γραφείων.

Ο Πρόεδρος της Foodlink, Βασίλης Καρακουλάκης, εξέφρασε την αισιοδοξία του για το εγχείρημα του Θριασίου Ε/Κ και δήλωσε: «Η Foodlink, πάντα πρωτοπόρα στις εξελίξεις και στις τάσεις της αγοράς, δε θα μπορούσε παρά να είναι η πρώτη στον κλάδο που θα προχωρήσει σε αυτή την επιχειρηματική κίνηση.

Είναι κάτι, που το πιστεύουμε και το περιμέναμε χρόνια. Η ποιότητα των εγκαταστάσεων του Θ.Ε.Κ και οι ολοκληρωμένες λύσεις που θα προσφέρουν, θα δημιουργήσει νέα standards στις υπηρεσίες logistics, με συνέπεια να απαξιωθούν οι χαμηλού ποιοτικού επιπέδου αποθήκες.

Επίσης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Foodlink, Αχιλλέας Μάμαλης δήλωσε: «Η Foodlink με αυτή την συνεργασία δείχνει τον δρόμο για τα logistics της επόμενης μέρας όπου η εξυπηρέτηση των εμπορευματικών ροών και η ανάπτυξη των συνδυασμένων μεταφορών απαιτούν σύγχρονες και κατάλληλες υποδομές».

Το Θριάσιο αναμένεται να ξεκινήσει τμηματική λειτουργία εντός του 2019 και να ολοκληρωθεί στα τέλη του 2020.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο