ΑρχικήLOGISTICSΕπανακαθορίζεται το ωράριο λειτουργίας των τελωνείων Ε’ και ΣΤ’ Πειραιά

Επανακαθορίζεται το ωράριο λειτουργίας των τελωνείων Ε’ και ΣΤ’ Πειραιά

Με απόφαση του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, επανακαθορίζεται το ωράριο λειτουργίας των τελωνείων Ε’ και ΣΤ’ Πειραιά.

Η απόφαση τέθηκε σε ισχύ την 1η Ιουνίου.

Συγκεκριμένα:

– Το Τελωνείο Ε’ Πειραιά λειτουργεί με νέο ωράριο από Δευτέρα έως και Παρασκευή 7:30 – 19:00 για τη διεκπεραίωση τελωνειακών διαδικασιών και διατυπώσεων και έως τις 21:00 για τις διατυπώσεις εξόδου των εμπορευμάτων. Το Σάββατο, το τελωνείο λειτουργεί 7:30 – 13:00 για τη διεκπεραίωση τελωνειακών διαδικασιών και διατυπώσεων. Κυριακή το τελωνείο λειτουργεί κατόπιν σχετικής αίτησης, με δαπάνες και έξοδα του αιτούντος.

– Το Τελωνείο ΣΤ’ Πειραιά λειτουργεί με νέο ωράριο για τη διεκπεραίωση τελωνειακών διαδικασιών και διατυπώσεων, από Δευτέρα έως Παρασκευή 7:30 – 19:00. Ειδικότερα, την Παρασκευή το Τελωνείο λειτουργεί για διατυπώσεις εξαγωγής έως τις 21:00. Σάββατο και Κυριακή το τελωνείο λειτουργεί κατόπιν σχετικής αίτησης, με δαπάνες και έξοδα του αιτούντος.

«Τα τελωνεία δύνανται να λειτουργούν και πέραν των ανωτέρω καθοριζόμενων ωρών και ημερών κατόπιν σχετικής αίτησης των ενδιαφερομένων σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία», αναφέρεται στη σχετική απόφαση.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο