ΑρχικήLOGISTICSΠάνω από 100.000 προσλήψεις από τη UPS για την περίοδο των γιορτών

Πάνω από 100.000 προσλήψεις από τη UPS για την περίοδο των γιορτών

Περισσότερους από 100.000 εποχικούς υπαλλήλους αναμένεται να προσλάβει η UPS, θέλοντας να υποστηρίξει την απότομη αύξηση που θα υπάρξει στις όγκους δεμάτων την περίοδο Οκτωβρίου 2020 – Ιανουαρίου 2021.

Σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία, «ετοιμαζόμαστε για μια εορταστική σεζόν – ρεκόρ. Σχεδιάζουμε να προσλάβουμε πάνω από 100.000 άτομα σε θέσεις εποχικής εργασίας της UPS και αναμένουμε ότι ένας μεγάλος αριθμός από αυτούς θα αναλάβει μόνιμες θέσεις εργασίας μετά το τέλος των γιορτών.

Σε μια εποχή που εκατομμύρια Αμερικανοί αναζητούν εργασία, αυτές οι θέσεις είναι μια ευκαιρία να ξεκινήσουν μια νέα καριέρα με την UPS».

Οι θέσεις εποχικής πλήρους ή μερικής απασχόλησης αφορούν κυρίως χειριστές δεμάτων, οδηγούς και βοηθούς οδηγών, με την εταιρεία να υπόσχεται ανταγωνιστικούς μισθούς και πολλαπλές βάρδιες σε χιλιάδες τοποθεσίες στις ΗΠΑ.

Σημειώνει δε ότι, τα τελευταία 3 χρόνια, περίπου το 35% των ατόμων που προσελήφθησαν από την UPS για εποχιακές εργασίες αργότερα μεταπήδησαν σε κάποια μόνιμη θέση, καθώς επίσης και ότι σχεδόν το 1/3 του εργατικού δυναμικού της στις ΗΠΑ ξεκίνησε από εποχικές θέσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο www.upsjobs.com.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο