ΑρχικήLOGISTICSΣτην κριτική επιτροπή των Supply Chain Awards 2018 η ΕΕΒΨ. Ποιες εταιρείες-μέλη της διακρίθηκαν

Στην κριτική επιτροπή των Supply Chain Awards 2018 η ΕΕΒΨ. Ποιες εταιρείες-μέλη της διακρίθηκαν

Η Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics (ΕΕΒΨ) συμμετείχε στην κριτική επιτροπή των βραβείων Supply Chain Awards 2018, που έλαβαν χώρα στις 5 Ιουνίου.

Στόχος της εκδήλωσης, που διοργανώνουν το Supply Chain Institute και η Boussias Communications, είναι η ανάδειξη της αριστείας και της καινοτομίας στον χώρο της εφοδιαστικής αλυσίδας και των μεταφορών.

Στην τελετή απονομής, βραβεύτηκαν τα καλύτερα έργα και οι πρωτοβουλίες από εταιρείες και οργανισμούς για την αριστεία τους στον σημαντικό αυτό κλάδο για την εθνική οικονομία.

Η Ένωση δηλώνει ιδιαίτερα υπερήφανη «που ακόμη μια φόρα τα μέλη μας αναδείχτηκαν για την καινοτομία και τις υψηλές υπηρεσίες τους.

ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ Α.Ε. με 2 ΧΡΥΣΑ ΒΡΑΒΕΙΑ στην Μεταφορά και Διανομή & 3PL στα FMCG.

METRON LOGISTICS με 2 ΒΡΑΒΕΙΑ ένα  ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ Ολοκληρωμένο δίκτυο διανομής ελεγχόμενης θερμοκρασίας και ΑΡΓΥΡΟ ΒΡΑΒΕΙΟ Ανάπτυξη συνεργατικού σχήματος .

FoodLink ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ στις ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ – ΔΙΑΝΟΜΗΣ

Truck & Cargo Insurance με ΑΡΓΥΡΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ONE SHOP STOP SUPPLY CHAIN INSURANCE SUPPLIER – BROKER.

Ευχόμαστε στους διοργανωτές δύναμη και θέληση για την διοργάνωση των βραβείων και την επόμενη χρονιά και την βράβευση περισσότερων μελών μας. Η Ένωση θα παραμείνει αρωγός και υποστηρικτής τέτοιων αντίστοιχων προσπαθειών και στο μέλλον που σκοπός τους είναι να αναδεικνύονται οι καλές επιδόσεις και πρακτικές στην Ψυχρή Εφοδιαστική Αλυσίδα».

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο