ΑρχικήLOGISTICSH Ekol Logistics συμμετέχει με περίπτερο στο 3ο Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών

H Ekol Logistics συμμετέχει με περίπτερο στο 3ο Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών

H Ekol Logistics συμμετέχει με περίπτερο στο 3ο Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών, το οποίο θα διεξαχθεί στις 19 και 20 Ιουνίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, υπό την αιγίδα των υπουργείων Υποδομών και Μεταφορών και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

H Ekol, η οποία φιλοξενείται στο περίπτερο 17, αποτελεί μια ολοκληρωμένη εταιρεία logistics που ιδρύθηκε το 1990, παρέχοντας – όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση – τις καλύτερες, στην κατηγορία τους, διεθνείς εμπορευματικές μεταφορές, αποθήκευση, εγχώρια διανομή, εξωτερικό εμπόριο, τελωνειακές υπηρεσίες, καθώς και υπηρεσίες διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας σε 15 χώρες.

Το επιχειρηματικό μοντέλο της Ekol ενισχύεται από την τεχνολογική έμπνευση που συνδυάζει το μυαλό, την καρδιά και τη συνείδηση, ενώ προσφέρει συνεχώς στους πελάτες της ολοκληρωμένες, διασυνδεδεμένες και καινοτόμες λύσεις.

Αυτό ενισχύει τα επιτεύγματα των πελατών μας και δημιουργεί περιβαλλοντικά, οικονομικά και κοινωνικά οφέλη.

Η Ekol είναι ένας από τους σημαντικότερους παρόχους logistics της Ευρώπης, διαθέτει κέντρα διανομής έκτασης 1.200.000 τετραγωνικών μέτρων εσωτερικών χώρων στην Τουρκία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ελλάδα, τη Γαλλία, την Ουκρανία, τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, τη Ρουμανία, την Ουγγαρία, την Ισπανία, την Πολωνία, την Τσεχία, τη Βουλγαρία, τη Σλοβενία και τη Σουηδία.

Επίσης, έχει τη δυνατότητα πραγματοποίησης συνδυασμένων μεταφορών με Ro-Ro πλοία, 48 μπλοκ τρένα την εβδομάδα και  6.500 οχήματά.

Για να υλοποιήσει τις υποσχέσεις της, η Ekol αντλεί τη μεγαλύτερη δύναμη από το εργατικό της δυναμικό και το ισχυρό δίκτυο διανομής της.

Μια πολυεθνική ομάδα με περισσότερα από 6.500 μέλη – εξ ολοκλήρου αφιερωμένα στην παροχή άψογων υπηρεσιών προς τους πελάτες της – που κατέχουν το σημαντικότερο ρόλο στην επιτυχία της Ekol.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο