ΑρχικήLOGISTICSNestle, Diakinisis, Med Frigo, PTL και Sarmed περιγράφουν την εμπειρία τους από την ψηφιακή φορτωτική (e-CMR)

Nestle, Diakinisis, Med Frigo, PTL και Sarmed περιγράφουν την εμπειρία τους από την ψηφιακή φορτωτική (e-CMR)

Την εμπειρία τους από την εφαρμογή του e-CMR (ψηφιακή φορτωτική) παρουσίασαν, στην σχετική εσπερίδα της ΟΦΑΕ, στελέχη των εταιρειών Nestle, Med Frigo, PTL και Sarmed.

Ειδικότερα, η Σωτηρία Μαραγκάκη, Transport Specialist της NESTLÉ HELLAS παρουσίασε τα πλεονεκτήματα από την εφαρμογή του e-CMR στην εταιρεία, όπως η μείωση της αναμονής των οδηγών και των διαδικασιών υπογραφής και εγγράφων.

Αντίστοιχα, ο Μιχάλης Λυκουργιάς, Inbound Operations Manager της MED FRIGO ανέλυσε τις προκλήσεις που αντιμετώπισαν κατά την εισαγωγή εμπορευμάτων της NESTLÉ από την Ισπανία και τις ενέργειες, στις οποίες προέβησαν, προκειμένου να τις αντιμετωπίσουν και τελικά να ολοκληρώσουν, με επιτυχία τα διεθνή πιλοτικά δρομολόγια της εταιρείας.

Από την πλευρά του, o Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου, Managing Director της PTL έδωσε έμφαση στην ενίσχυση της οδικής ασφάλειας, μέσω της υιοθέτησης της καινοτομίας.

Επίσης, την συμβολή της MED FRIGO στην υλοποίηση του έργου και τον τρόπο εφαρμογής του e-CMR στον όμιλο, παρουσίασε ο Logistics Manager Κώστας Κιαπέκος.

Η MED FRIGO συνέβαλε στην αποτύπωση της παρούσας κατάστασης, σχετικά με τη διαχείριση των έντυπων CMR, με σκοπό τη λεπτομερή καταγραφή των σημείων προς βελτίωση.

Τέλος, ο Γιώργος Φαρδής, Transport Manager της SARMED ανέπτυξε τα πλεονεκτήματα που διαπίστωσε η επιχείρηση από την υιοθέτηση της συγκεκριμένης τεχνολογίας.

Σημειώνεται ότι στo πιλοτικό πρόγραμμα του e-CMR, που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα υπό τον συντονισμό της ΟΦΑΕ, 135 συνολικά πιλοτικές εφαρμογές έγιναν από ελληνικές επιχειρήσεις.

Η έναρξη του πιλοτικού προγράμματος του e-CMR στην Ελλάδα διενεργήθηκε υπό τον συντονισμό της Ομοσπονδίας Φορτηγών Αυτοκινητιστών (ΟΦΑΕ), στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος AELIX.

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 135 πιλοτικές εφαρμογές από ελληνικές επιχειρήσεις, στο πλαίσιο των εργασιών LL12 του AEOLIX, καθιστώντας τη χώρα μας πρωτοπόρο στην υιοθέτηση της καινοτομίας.

Οι ελληνικές επιχειρήσεις (Nestle Hellas, Diakinisis, Med Frigo, PTL, Sarmed) που συμμετείχαν στο project αυτό καταθέτουν την εμπειρία τους στο βίντεο που ακολουθεί.

 

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο