ΑρχικήMMM«Διαδρομή εξουσίας» για την Uber. Μέλος του Φόρουμ Στρατηγικής και Πολιτικής των ΗΠΑ o CEO

«Διαδρομή εξουσίας» για την Uber. Μέλος του Φόρουμ Στρατηγικής και Πολιτικής των ΗΠΑ o CEO

Μέλη του Φόρουμ Στρατηγικής και Πολιτικής, που έχει συμβουλευτικό ρόλο για τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, αποτελούν πλέον οι διευθύνοντες σύμβουλοι της Tesla Ελον Μασκ και της Uber Τράβις Κάλανικ, όπως μετέδωσε το in.gr.

Οι δύο επιχειρηματίες «θα έχουν συχνές συναντήσεις» με τον Ντόναλντ Τραμπ μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στον Λευκό Οίκο.

Τόσο ο Μασκ, όσο και ο Κάλανικ είχαν τοποθετηθεί ανοιχτά κατά της υποψηφιότητας του Ντόναλντ Τραμπ πριν από τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ.

Την Τετάρτη, ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ είχε συνάντηση στη Νέα Υόρκη με σειρά σημαντικών στελεχών της Σίλικον Βάλεϊ, με σκοπό να γεφυρωθούν οι διαφορές τις οποίες έχει η τεχνολογική βιομηχανία με τον Τραμπ.

«Δεν υπάρχουν άλλοι σαν εσάς! Ό,τι χρειαστείτε, για να σας βοηθήσει σε αυτό που κάνετε, θα το έχετε», διαβεβαίωσε ο Τραμπ τους επιχειρηματίες που συγκεντρώθηκαν στον 25ο όροφο του Trump Tower.

«Τηλεφωνήστε στο επιτελείο μου, τηλεφωνήστε απευθείας σε εμένα, δεν έχει σημασία» πρόσθεσε ο εκλεγεμένος πρόεδρος των ΗΠΑ, κάνοντας επίθεση φιλίας στα στελέχη της Σίλικον Βάλεϊ.

Ο Έλον Μασκ ήταν μεταξύ των καλεσμένων, όπως και ο Κάλανικ, ο οποίος όμως απουσίαζε στο εξωτερικό.  Αλλοι προσκεκλημένοι ήταν ο επικεφαλής της Apple Τιμ Κουκ, η Σέριλ Σάντμπεργκ του Facebook, οι Λάρι Πέιτζ και Έρικ Σμιτ της Alphabet (Google), o Τζεφ Μπέζος της Amazon, ο Σάτια Ναντέλα της Microsoft κ.ά.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο