ΑρχικήMMMΕντός Ιουλίου, σε κυκλοφορία, το λεωφορείο φροντίδας αστέγων του ΟΑΣΑ

Εντός Ιουλίου, σε κυκλοφορία, το λεωφορείο φροντίδας αστέγων του ΟΑΣΑ

Εντός Ιουλίου θα τεθεί σε κυκλοφορία το λεωφορείο φροντίδας αστέγων του ΟΑΣΑ, ο οποίος συμμετέχει, από κοινού, με το υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, καθώς και την Μ.Κ.Ο. Praksis στο πρόγραμμα «Φροντίδα εν κινήσει».

Το πρόγραμμα έχει ως σκοπό τη δημιουργία κινητής μονάδας ατομικής υγιεινής για τους άστεγους της Αθήνας και υποστηρίζεται χορηγικά από την εταιρεία Παπαστράτος Α.Β.Ε.Σ..

Στο πλαίσιο της εφαρμογής του συγκεκριμένου προγράμματος, ο όμιλος ΟΑΣΑ μετασκεύασε στην επισκευαστική βάση της ΟΣΥ ΑΕ, με δικές του δαπάνες, ένα κατάλληλα διαμορφωμένο λεωφορείο ιδιοκτησίας της ΟΣΥ ΑΕ, με χώρους υγιεινής και καθαριότητας, το οποίο και διαθέτει για τη δράση ανακούφισης των άστεγων συμπολιτών μας.

Εντός του οχήματος έχουν εγκατασταθεί, μεταξύ άλλων, χημικές  τουαλέτες, ντουζιέρες, κλιματιστικό μηχάνημα κ.ά. Το λεωφορείο θα διέρχεται από επιλεγμένα σημεία του κέντρου της Αθήνας και του Πειραιά. Η λειτουργία του λεωφορείου αναμένεται να ξεκινήσει εντός του Ιουλίου 2016.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο