ΑρχικήMMMΗ Αττικό Μετρό «υποσχέθηκε» τραμ το 2017 και μετρό το 2020 στον Πειραιά

Η Αττικό Μετρό «υποσχέθηκε» τραμ το 2017 και μετρό το 2020 στον Πειραιά

Διευρυμένη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες στο δημαρχείο Πειραιά, μετά από πρωτοβουλία του δημάρχου Γιάννη Μώραλη, με θέμα το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των έργων του μετρό και του τραμ, που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ο δήμαρχος Πειραιά έθεσε, μετ επιτάσεως, την ανάγκη οριστικοποίησης του χρονοδιαγράμματος για την ολοκλήρωση των εργασιών του τραμ και του μετρό, καθώς και επιμέρους ζητήματα που αφορούν στην καθημερινή λειτουργία της πόλης, αναφορικά με τη λειτουργία των εργοταξίων.

Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι της «ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΑΕ» ενημέρωσαν ότι το έργο του τραμ θα ολοκληρωθεί εντός του 2017, ενώ παράλληλα θα υπάρξει τμηματική απόδοση δρόμων, όπου υλοποιούνται εργασίες. Σε ό, τι αφορά στο μετρό τόνισαν πως το έργο θα ολοκληρωθεί το 2020.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Γενικός Διευθυντής και εκπρόσωποι της «ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΑΕ», οι εκπρόσωποι ανάδοχων εταιρειών που υλοποιούν τα έργα του μετρό και του τραμ, ο Διοικητής της Τροχαίας Πειραιά κ. Σπύρος Λάσκος, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ.κ. Νίκος Μανεσιώτης και Παύλος Πολιτάκης αντίστοιχα, ο Αντιδήμαρχος Οδοποιίας κ. Αλέξανδρος Αργουδέλης, ο Πρόεδρος της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Γιάννης Βοϊδονικόλας και ο Διευθυντής Οδοποιίας του Δήμου Πειραιά κ. Αχιλλέας Κουτσοδόντης.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο