ΑρχικήΝΑΥΤΙΛΙΑΑζέρικο ενδιαφέρον για τον στρατηγικό σχεδιασμό ανάπτυξης του λιμανιού της Πάτρας

Αζέρικο ενδιαφέρον για τον στρατηγικό σχεδιασμό ανάπτυξης του λιμανιού της Πάτρας

Τον διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένος Πάτρας (ΟΛΠΑ), Παναγιώτη Τσώνη, επισκέφθηκε ο Πρέσβης του Αζερμπαϊτζάν στην Ελλάδα, Anar Huseynov, συνοδευόμενος από τον σύμβουλο οικονομικών και πολιτιστικών θεμάτων Khagani Hajiyev.

Ο Πρέσβης του Αζερμπαϊτζάν εξέφρασε στον κ. Τσώνη το ενδιαφέρον της χώρας του για εμπορική συνεργασία με την Ελλάδα, εντός του πλαισίου των διακρατικών σχέσεων που έχουν συμφωνηθεί μεταξύ των δύο πλευρών.

Συνάντηση του Δ/ντα Συμβούλου της ΟΛΠΑ ΑΕ με το Πρέσβη του Αζερμπαϊτζάν

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠΑ ενημέρωσε τον κ. Huseynov για τον στρατηγικό σχεδιασμό ανάπτυξης του Λιμένα της Πάτρας και ειδικότερα σχετικά με το πλάνο για την ενδυνάμωση του εμπορικού χαρακτήρα του.

Ο Πρέσβης άκουσε με ενδιαφέρον τα σχέδια της διοίκησης του Οργανισμού και όπως προέκυψε από τη συζήτηση υπάρχουν αρκετά πεδία στα οποία μπορούν να προκύψουν επωφελείς συνεργασίες.

Μάλιστα, ο κ. Huseynov προσκάλεσε τον κ. Τσώνη να επισκεφθεί επίσημα το Αζερμπαϊτζάν και να έχει συζητήσεις με κυβερνητικούς εκπροσώπους φορέων της χώρας του, προκειμένου να διερευνηθούν τα μεταξύ τους πεδία συνεργασίας.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο