ΑρχικήΝΑΥΤΙΛΙΑΣυνάντηση ΟΛΕ – ΕΕΣΥΜ για την αξιοποίηση του λιμανιού της Ελευσίνας στις εμπορευματικές μεταφορές

Συνάντηση ΟΛΕ – ΕΕΣΥΜ για την αξιοποίηση του λιμανιού της Ελευσίνας στις εμπορευματικές μεταφορές

Ο αναπτυξιακός ρόλος του λιμένα Ελευσίνας στον τομέα των εμπορευματικών μεταφορών της χώρας, ήταν το κεντρικό θέμα της συνάντησης που είχε ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας (ΟΛΕ) Απόστολος Καμαρινάκης με τον πρόεδρο του Ελληνικού Επιμελητηριακού Επιχειρηματικού Συνδέσμου Μεταφορών (ΕΕΣΥΜ) Μιχάλη Αδαμαντιάδη.

Ειδικότερα, συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας μεταξύ ΕΕΣΥΜ και ΟΛΕ και, κυρίως, οι προοπτικές αξιοποίησης των υφιστάμενων δυνατοτήτων του λιμανιού της Ελευσίνας, δεδομένης της γειτνίασής του με το οδικό και σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας, προκειμένου να συνεισφέρει στην ανάπτυξη των εμπορευματικών μεταφορών της χώρας.

Επίσης, συζητήθηκαν οι προοπτικές ανάδειξης και ανάπτυξης του εκτεταμένου παραλιακού μετώπου της περιοχής, αρμοδιότητας του Οργανισμού.

Παρόντες στην συνάντηση ήταν στελέχη του ΟΛΕ και από πλευράς Συνδέσμου ο Γεώργιος Εμμανουλόπουλος τοπογράφος μηχανικός, συγκοινωνιολόγος, μέλος ΕΕΣΥΜ και η Μαρία Τελεμέ, υπεύθυνη Γραμματείας ΕΕΣΥΜ.

Τέλος, η αντιπροσωπεία του Ελληνικού Επιμελητηριακού Επιχειρηματικού Συνδέσμου Μεταφορών ξεναγήθηκε στις λιμενικές εγκαταστάσεις και στην χερσαία ζώνη του λιμένα Ελευσίνας.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο