ΑρχικήΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣΈως 49 εκατ. ετησίως οι άγονες γραμμές της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Εντός μηνός το οικονομικό κλείσιμο της εξαγοράς στους Ιταλούς

Έως 49 εκατ. ετησίως οι άγονες γραμμές της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Εντός μηνός το οικονομικό κλείσιμο της εξαγοράς στους Ιταλούς

Έως τα 49 εκατ. ευρώ ανέρχεται η ετήσια αποζημίωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τις άγονες γραμμές, σύμφωνα με την πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ Λίλα Τσιτσογιαννοπούλου, η οποία προανήγγειλε το οικονομικό κλείσιμο της εξαγοράς εντός του μήνα (οι Ιταλοί της FS έχουν προσφέρει 45 εκατ.)   

Το «αγκάθι» μεταξύ των Ιταλών της FS και του υπουργείου Μεταφορών, σχετικά με τον υπολογισμό της αποζημίωσης των άγονων γραμμών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ βαίνει προς τελική διευθέτηση, όπως υποστήριξε, σε σημερινή συνέντευξη Τύπου, η πρόεδρος του Ταμείου.

«Θα υπάρξει, επί του παρόντος, λεκτική τροποποίηση της σύμβασης, η οποία θα λάβει κι επίσημη μορφή», ανέφερε η κα. Τσιτσογιαννοπούλου, υπογραμμίζοντας ότι το συμβόλαιο για τις άγονες γραμμές της ΤΡΑΙΝΟΣΕ αναφέρεται στην περίοδο 2016 – 2020.

Τέλος, για την ΕΕΣΣΤΥ εμφανίστηκε αισιόδοξη ότι θα εκδηλωθεί δεσμευτικό επενδυτικό ενδιαφέρον, χαρακτηρίζοντας τη νέα παράταση δικαιολογημένη, εξαιτίας των καθυστερήσεων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο