ΑρχικήΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑΕπανεκλογή της Κ. Φραϊδάκη στην προεδρεία του Ελληνικού Συνδέσμου Ελληνικού Εμπορίου (GR.EC.A.)

Επανεκλογή της Κ. Φραϊδάκη στην προεδρεία του Ελληνικού Συνδέσμου Ελληνικού Εμπορίου (GR.EC.A.)

Η δρ. Κατερίνα Φραϊδάκη επανεκλέχθηκε πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Ελληνικού Εμπορίου (GR.EC.A. – Greek Ecommerce Association), μετά την τακτική Γενική Συνέλευση, καθώς και τη διενέργεια αρχαιρεσιών για την ανάδειξη των μελών του διοικητικού συμβουλίου που διεξάχθηκαν -για πρώτη φορά- αποκλειστικά με ηλεκτρονική διαδικασία.

Υπενθυμίζεται ότι, ο GR.EC.A διοικείται από το διοικητικό συμβούλιο που αποτελείται από 7 Τακτικά Μέλη και 2 Συνδεδεμένα Μέλη του Σωματείου . Τα μέλη του Δ.Σ. καθώς και 3 αναπληρωματικά μέλη αυτού (2 αναπληρωματικά από τα Τακτικά Μέλη και 1 αναπληρωματικό από τα Συνδεδεμένα Μέλη του Σωματείου) εκλέγονται από την τακτική Γενική Συνέλευση ανά διετία.

Το διοικητικό συμβούλιο, που εκλέχθηκε στη Γενική Συνέλευση της 25ης Ιουνίου 2020, απαρτίζεται από τους:

1. Δρ. Φραϊδάκη Κατερίνα – πρόεδρος Δ.Σ – Eltrun.gr

2. Σαββίδης Μάκης – αντιπρόεδρος Δ.Σ – Oroloi.gr

3. Κακκάβα Σταυρούλα – γενικός γραμματέας – You.gr

4. Αυγουστίδης Γεώργιος – ταμίας – Skroutz.gr

5. Βασιλαρά Μαρίνα – μέλος Δ.Σ – Apivita.com

6. Βαρβαδούκας Νίκος – μέλος Δ.Σ – Cosmossport.gr

7. Μπεζιούλας Μαρίος – μέλος Δ.Σ – Spitishop.gr

8. Κοτσώνης Ευάγγελος – μέλος Δ.Σ – e-satisfaction.com

9. Λεούσης Αλέξανδρος – μέλος Δ.Σ – gamingbrotherhood.eu

Και αναπληρωματικά μέλη οι (2 τακτικά και 1 μη τακτικό):

1. Κυμπιζή Μάρα – Gregorys.gr

2. Κωστόπουλος Βασίλης – Zakcret.gr

3. Σκαπινάκη Φωτεινή – Logika.gr

Σημειωτέον, όλα μέλη του διοικητικού συμβουλίου συμμετέχουν σε συγκεκριμένες Ομάδες Εργασίας έχοντας ως βασικό στόχο την διαμόρφωση Εθνικών στρατηγικών προτεραιοτήτων και την ενίσχυση της ανάπτυξης του ηλεκτρονικού εμπορίου στη χώρα μας.

Το CV της Κατερίνας Φραϊδάκη

Η κα Φραϊδάκη είναι διδάκτορας του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, και συντονίστρια των δράσεων Ηλεκτρονικού Εμπορίου (eCommerce Coordinator) στο Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν – ELTRUN.

Διαθέτει πτυχίο από το τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και MSc στην Ανάλυση, Σχεδιασμό και Διοίκηση Πληροφοριακών Συστημάτων από το London School of Economics (LSE).

Από το 2010 είναι επιστημονική υπεύθυνη των ετήσιων ερευνών του ELTRUN για τη συμπεριφορά των online Ελλήνων καταναλωτών και  των χρηστών social media, καθώς  και για τα εκπαιδευτικά προγράμματα και την αξιολόγηση των Ελληνικών ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Έχει εκπονήσει πλήθος μελετών για την Κοινωνική Δικτύωση και το Ηλεκτρονικό Εμπόριο. Επιστημονικές εργασίες της έχουν παρουσιασθεί σε εθνικά και διεθνή συνέδρια. Το 2011 και το 2013 έλαβε το Best paper award, για την μελέτη της στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το e-health αντίστοιχα.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο