ΑρχικήΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑΛεπτομερής παρακολούθηση στις αποστολές εξωτερικού για τους πελάτες της Royal Mail

Λεπτομερής παρακολούθηση στις αποστολές εξωτερικού για τους πελάτες της Royal Mail

Στο λανσάρισμα της υπηρεσίας “Tracked Email Notifications” προχώρησαν τα Βρετανικά Ταχυδρομεία (Royal Mail), δίνοντας στους Βρετανούς λιανοπωλητές την ευκαιρία να παρέχουν στους πελάτες τους τη δυνατότητα πιο λεπτομερούς παρακολούθησης της παραγγελίας τους.

Η νέα υπηρεσία έκανε επίσημη πρώτη στις 11 Σεπτεμβρίου, και προς το παρόν διατίθεται στους πελάτες της Royal Mail που διαθέτουν επαγγελματικό λογαριασμό.

Στόχος είναι ο πελάτης να λαμβάνει μια σειρά χρήσιμων πληροφοριών μέσω μηνυμάτων e-mail, όπως: όταν η παραγγελία αναχωρεί  από το Ην. Βασίλειο, φτάνει στον προορισμό του, περνάει τον τελωνειακό έλεγχο και παραδίδεται στον παραλήπτη. Να σημειωθεί ότι, οι ειδοποιήσεις θα παραδίδονται απευθείας στα εισερχόμενα μηνύματα του πελάτη, ώστε να μην χρειάζεται να συνδεθεί σε ξεχωριστό ιστότοπο για ενημέρωση.

Αντίστοιχα, η Royal Mail θα δίνει στο λιανέμπορο μια διεύθυνση (link) μέσω της οποίας οι πελάτες θα μπορούν να επιλέξουν τις ειδοποιήσεις που επιθυμούν να λαμβάνουν, καθώς και την προτιμώμενη γλώσσα (Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Πορτογαλικά, Δανέζικα και Ρωσικά).

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο