ΑρχικήΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑΤα ΕΛΤΑ φαίνεται ότι «χάνουν» την ΕΥΔΑΠ. Έντονη αντίδραση των ταχυδρομικών (ΠΟΣΤ)

Τα ΕΛΤΑ φαίνεται ότι «χάνουν» την ΕΥΔΑΠ. Έντονη αντίδραση των ταχυδρομικών (ΠΟΣΤ)

Η διαφαινόμενη απώλεια ενός από τους μεγαλύτερους πελάτες των ΕΛΤΑ, της ΕΥΔΑΠ προκάλεσε την αντίδραση των εργαζομένων (ΠΟΣΤ).

Η ΠΟΣΤ, με ανακοίνωσή της, καταγγέλλει την προωθούμενη ανάθεση της διακίνησης των λογαριασμών της ΕΥΔΑΠ, σε ανταγωνίστρια ιδιωτική εταιρεία, με ακριβότερη τιμή, όπως υποστηρίζει.

Πρόκειται για τον «πολύπαθο» διαγωνισμό διακίνησης των λογαριασμών της ΕΥΔΑΠ, ύψους10,631 εκατ., για περίοδο δυο ετών.

Τα ΕΛΤΑ, εάν και είχαν καταθέσει τη χαμηλότερη προσφορά, αποκλείστηκαν – στη συνέχεια – από το διαγωνισμό, εξαιτίας γνωμοδότησης της ΕΕΤΤ, η οποία θεώρησε την προσφορά τους κάτω του κόστους. Δεύτερος ανάδοχος είναι η ACS, με τα ΕΛΤΑ να έχουν προβεί σε όλες τις νομικές ενέργειες αμφισβήτησης του αποκλεισμού τους.

Η ανακοίνωση της ΠΟΣΤ

Τη στιγμή που η νέα διοίκηση των ΕΛΤΑ ασχολείται με την τακτοποίηση «ημετέρων» και όχι με τα μείζονα ζητήματα του οργανισμού, η ΕΥΔΑΠ εξωθείται στην ανάθεση της διακίνησης των λογαριασμών σε ανταγωνίστρια, ιδιωτική εταιρεία, με ακριβότερη τιμή.

Τα ΕΛΤΑ, με το μεγαλύτερο πανελλαδικό δίκτυο, λειτουργώντας από το Ορμένιο έως τη Γαύδο,εάν και κατέθεσαν τη χαμηλότερη τιμή, οδηγούνται σε αποκλεισμό.

Όλα τα χρόνια, που τα ΕΛΤΑ εξυπηρετούσαν τη δημόσια ΕΥΔΑΠ και τους καταναλωτές της, κάποιοι φαίνεται ότι «έχτιζαν στο παρασκήνιο» δίκτυα επηρεασμού αποφάσεων. Σήμερα, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, πιστεύουν ότι θα «κλέψουν» το έργο από τα ΕΛΤΑ και θα οδηγήσουν την, αρχαιότερη δημόσια επιχείρηση, σε απαξίωση.

Ενημερώνουμε κάθε αρμόδιο ότι οι εργαζόμενοι στα ΕΛΤΑ δε θα επιτρέψουν τη ληστεία σε βάρος του Δημόσιου Ταχυδρομείου. Οι ευθύνες θα αποκαλυφθούν και καταλογιστούν.

Καλούμε τον αρμόδιο Υπουργό να δράσει. Άλλωστε, πρόσφατα στη Βουλή, είχε αναφερθεί στον εν λόγω διαγωνισμό και στις προσπάθειες υποσκελισμού των ΕΛΤΑ από «Ανεξάρτητες» Αρχές.

Καλούμε τη διοίκηση των ΕΛΤΑ να ασχοληθεί με τα σοβαρά θέματα που απασχολούν την επιχείρηση, εξαντλώντας κάθε προσπάθεια για την υπεράσπιση των συμφερόντων της.

ΓΥΨΟΣ ΣΤΑ ΕΛΤΑ ΔΕ ΘΑ ΜΠΕΙ!!!

Τέλος, Καλούμε τους εργαζομένους να είναι σε ετοιμότητα για να αντισταθούν και να αποτρέψουν την οργανωμένη επίθεση, που σχεδιαζόταν εδώ και καιρό, και δυστυχώς πραγματοποιείται σήμερα εναντίον των ΕΛΤΑ.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο