Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν στον αυτοκινητόδρομο «ΑΘΕ» για την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών, σύμφωνα με τη Νέα Οδό.
Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 3 Αυγούστου στις 18:00 μέχρι και την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2026 στις 07:00, θα ισχύουν στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, οι κάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
Φάση Α: Αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) από το 89,05ο χλμ. έως και το 89,73ο χλμ., με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα. Ταυτόχρονα, ο κλάδος εξόδου του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Θήβας θα παραμείνει αποκλεισμένος. Οι οδηγοί θα εξέρχονται από τον Α/Κ Ριτσώνας και θα κατευθύνονται μέσω του παράπλευρου δικτύου προς τον Α/Κ Θήβας.
Φάση Β: Αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας και της ΛΕΑ από το 89,05ο χλμ. έως και το 90,4ο χλμ, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα. Ταυτόχρονα, ο κλάδος εισόδου του Α/Κ Θήβας θα παραμείνει αποκλεισμένος. Οι οδηγοί θα κατευθύνονται για είσοδο στον αυτοκινητόδρομο από τον Α/Κ Στρατοπέδου, μέσω του παράπλευρου δικτύου.
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν ως εξής:
- Φάση Α: Δευτέρα 3 Αυγούστου και Τετάρτη 5 Αυγούστου, από τις 18:00 έως τις 07:00 της επόμενης ημέρας.
- Φάση Β: Τρίτη 4 Αυγούστου και Πέμπτη 6 Αυγούστου 2026, από τις 18:00 έως τις 07:00 της επόμενης ημέρας.
Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, όπως επισημαίνει η Νέα Οδός, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.





















































