ΑρχικήΥΠΟΓΕΙΟΣΟι εφοπλιστές φιλοκυβερνητικοί και ο ΣΕΒ με την αντιπολίτευση;

Οι εφοπλιστές φιλοκυβερνητικοί και ο ΣΕΒ με την αντιπολίτευση;

Διάσταση απόψεων στεριάς με την θάλασσα; Η Ένωση Ελλήνων εφοπλιστών είναι φιλοκυβερνητική και ο ΣΕΒ αντικυβερνητικός;

Την ημέρα που ο ΣΕΒ, μέσω του εβδομαδιαίου δελτίου του, διατύπωνε την άποψη ότι «είναι κρίμα που η Ελλάδα έχει κατρακυλήσει τόσο χαμηλά», υποστηρίζοντας ότι «η χώρα εισέρχεται σε νέα υφεσιακή τροχιά, που ελπίζουμε ότι θα είναι η τελευταία», ο πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών Θεόδωρος Βενιάμης, στα «Ποσειδώνια», δήλωνε ότι «το μήνυμα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα είναι ό,τι καλύτερο για τη ναυτιλία», σχολιάζοντας την ομιλία του Πρωθυπουργού στη διεθνή έκθεση.

Ο πρόεδρος της ΕΕΕ ερωτήθηκε σχετικά, στην απολογιστική συνέντευξη Τύπου των «Ποσειδωνίων», αφήνοντας… αιχμές προς τον ΣΕΒ και υπερασπιζόμενος – παράλληλα – την κυβέρνηση στον τομέα της ναυτιλίας και ειδικότερα, στη διαμάχη των Ελλήνων εφοπλιστών με την ΕΕ για τυχόν φοροαπαλλαγές.

«Εμείς τον πλούτο δεν τον αποκτήσαμε στη στεριά, αλλά στη θάλασσα και εκτός Ελλάδος. Είμαστε εδώ οικειοθελώς, γιατί εδώ είναι οι ρίζες μας και θέλουμε να βοηθήσουμε και βοηθάμε, με επενδύσεις στην Ελλάδα. Δεν ταυτιζόμαστε πουθενά, με ότι λέει ο ΣΕΒ», ανέφερε ο κ. Βενιάμης, συμπληρώνοντας ότι «έχουμε την πλήρη συμπαράσταση της κυβέρνησης. Δεν έχουμε διαφωνίες μαζί της και θέλω να υπογραμμίσω ότι η ναυτιλία είναι υπερκομματική».

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο