ΑρχικήΥΠΟΓΕΙΟΣΤα όσα παρατηρήσαμε στην εκδήλωση του προγράμματος Υποδομών της ΝΔ

Τα όσα παρατηρήσαμε στην εκδήλωση του προγράμματος Υποδομών της ΝΔ

Αρκετό δημοσιογραφικό ενδιαφέρον είχε η παρουσίαση του προγράμματος Υποδομών (περιείχε και αρκετές αναφορές στις Μεταφορές) της ΝΔ.

Είναι φανερό ότι η ΝΔ επενδύει πολλά στους κλάδους των Υποδομών και Μεταφορών, θεωρώντας ότι είναι σημαντικοί για την ανάταξη της οικονομίας.

Στη διαμόρφωση του προγράμματος της ΝΔ κεντρικός είναι ο ρόλος του πρώην υπουργού Μεταφορών Κωστή Χατζηδάκη, του τομεάρχη Υποδομών – Μεταφορών Κώστα Καραμανλή και, όπως αποδείχτηκε, του πρώην γενικού γραμματέα Μεταφορών Νίκου Σταθόπουλου (φωτό), ο οποίος ήταν ο κεντρικός παρουσιαστής της εκδήλωσης.

Τι παρατηρήσαμε; Συναντήσαμε πολλά στελέχη που κατείχαν θέσεις ευθύνης σε ΔΕΚΟ του υπουργείου Μεταφορών επί Μιχάλη Λιάπη και (κυρίως) Κωστή Χατζηδάκη.

Για παράδειγμα, τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΘΕΛ Γιώργο Στεργίου, ο οποίος είναι γραμματέας Προγράμματος της ΝΔ, τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της ΣΤΑΣΥ Νίκο Παπαθανάση, ο οποίος είναι ο γενικός διευθυντής του κόμματος και τον πρώην αντιπρόεδρο της ΕΕΤΤ και διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΘΕΛ, Μιχάλη Σακκά.

Επίσης, στις πιο πίσω σειρές, είδαμε τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της Αττικό Μετρό Χρήστο Τσίτουρα.

Όπως ήταν φυσικό, το πρόγραμμα Υποδομών της ΝΔ προκάλεσε την αντίδραση του υπουργού Υποδομών – Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη.

Σίγουρο είναι ότι αποτέλεσε το «έναυσμα της τελικής μάχης» μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ στις Υποδομές – Μεταφορές, ενώ το επόμενο «θερμό επεισόδιο» αναμένεται στην παρουσίαση του προγράμματος Μεταφορών της ΝΔ.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο