ΑρχικήLOGISTICSΣτη βρετανική Eltrak CP Ltd περνά το 66,03% των μετοχών της Ελτρακ

Στη βρετανική Eltrak CP Ltd περνά το 66,03% των μετοχών της Ελτρακ

Στην βρετανική Eltrak CP Ltd περνά το 66,03% των μετοχών της Ελτρακ, μετά τη συμφωνία βασικών μετόχων με την εταιρεία για την πώληση των μετοχών έναντι 3,288 ευρώ ανά μετοχή.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, «Η εταιρεία ΕΛΤΡΑΚ Α.Ε. ανακοινώνει ότι έλαβε, δια επιστολών, ενημέρωση ότι οι κάτωθι βασικοί μέτοχοι της, ήτοι οι MELCOURT (JERSEY) LIMITED, Πολίτης Αναστάσιος Αλέξανδρος, Κόβας Γεώργιος και Κόβα Ισαβέλλα, καθώς και λοιπά μέλη της οικογένειας Πολίτη έχουν συμφωνήσει οριστικώς με τη ELTRAK CP LTD την πώληση όλων των μετοχών που έκαστος κατέχει που αντιστοιχούν συνολικά σε ποσοστό 66,03% περίπου επί του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας (ήτοι οι βασικοί μέτοχοι α/ MELCOURT (JERSEY) LIMITED 32,39% περίπου, β/ ο Πολίτης Αναστάσιος-Αλέξανδρος 11,027% περίπου, γ/ ο Κόβας Γεώργιος 6,405% περίπου, δ/ η Κόβα Ισαβέλλα 10,89% περίπου, και ε/ τα λοιπά μέλη της οικογένειας Πολίτη σε ποσοστό περίπου 5,32% συνολικά).

Το συνολικό τίμημα της Συναλλαγής, ανέρχεται σε ποσό 3,288 ευρώ ανά μετοχή που θα καταβληθεί κατά την ημέρα της ολοκληρώσεως της Συναλλαγής.

Η ολοκλήρωση της Συναλλαγής τελεί υπό την πλήρωση συνήθων γι’ αυτές τις συναλλαγές αιρέσεων και αναμένεται εντός του τρέχοντος μηνός.

Η εταιρεία θα ενημερώσει προσηκόντως το επενδυτικό κοινό αναφορικά με οποιαδήποτε περαιτέρω εξέλιξη επί της Συναλλαγής, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην κείμενη νομοθεσία.

Η Eltrak CP LTD είναι θυγατρική της αγγλικής εταιρείας CP HOLDINGS LTD με επενδύσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική και την αντιπροσωπεία Caterpillar σε δύο ακόμα αγορές».

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο