ΑρχικήΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑΔάνειο 40 εκατ. ευρώ από την ΕΤΕπ στην ιρλανδική An Post

Δάνειο 40 εκατ. ευρώ από την ΕΤΕπ στην ιρλανδική An Post

Δάνειο, ύψους 40 εκατ. ευρώ, δεκαετούς διάρκειας, θα λάβει από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ) η An Post με στόχο τον επιτυχή μετασχηματισμό της.

Σύμφωνα με τον David McRedmond, διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, «η δανειακή σύμβαση αποδεικνύει την εμπιστοσύνη στον μετασχηματισμό της An Post και την ψηφιακή στρατηγική της ιρλανδικής οικονομίας, των επιχειρήσεων όλων των μεγεθών και των τοπικών κοινοτήτων.

Μας επιτρέπει να κινηθούμε πιο γρήγορα και να είμαστε πιο έξυπνοι στην αλλαγή από τον παλιό κόσμο του ταχυδρομείου και των μετρητών στον νέο ψηφιακό κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου και των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών.

Το στρατηγικό πλάνο που εφαρμόζεται στην An Post προκάλεσε ανάκαμψη και μετέτρεψε απώλειες ύψους 12,4 εκατ. ευρώ το 2016, σε κέρδη 41,2 εκατ. ευρώ το 2018.

Ο μετασχηματισμός συνεχίζεται. Θα επιτύχουμε παρόμοιες ή καλύτερες επιδόσεις το 2019, υπερβαίνοντας τους ετήσιους στόχους μας, με συνεχή ανάπτυξη στο e-commerce και τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες».

Σύμφωνα με τον ίδιο, η στήριξη της ΕΤΕπ επιτρέπει περαιτέρω επενδύσεις στην ιρλανδική ταχυδρομική εταιρεία.

Υπενθυμίζεται ότι, τα τελευταία χρόνια, η ΕΤΕπ έχει χορηγήσει δάνεια για την ανάπτυξη και τον μετασχηματισμό ταχυδρομικών εταιρειών σε Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία και Σουηδία.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο