ΑρχικήLOGISTICSΗ DHL επεκτείνει το ευρωπαϊκό δίκτυο δεμάτων της στην Κύπρο. Συνεργασία με ACS Air Courier Services

Η DHL επεκτείνει το ευρωπαϊκό δίκτυο δεμάτων της στην Κύπρο. Συνεργασία με ACS Air Courier Services

Η DHL eCommerce Solutions και η ACS Air Courier Services Ltd., υπηρεσία δεμάτων με έδρα στην Κύπρο, εγκαινίασαν μια νέα συνεργασία για την ενίσχυση των διασυνοριακών αποστολών δεμάτων.

Από τον Οκτώβριο, η κυπριακή εταιρεία παροχής υπηρεσιών δεμάτων θα καταστεί ένας ακόμη εταίρος στην Parcel Union της DHL, ένα διεθνές πρόγραμμα συνεργασίας, το οποίο προσφέρει το “Parcel Connect”, μια τυποποιημένη υπηρεσία στην Ευρώπη για παραδόσεις και επιστροφές δεμάτων.

«Με την ACS Air Courier Services διαθέτουμε έναν νέο στρατηγικό εταίρο, που μας βοηθά να προσφέρουμε βελτιωμένες υπηρεσίες για την Κύπρο, προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών μας e-commerce.

Το μοντέλο συνεργασίας μας “Parcel Union” διατίθεται πλέον σε 27 αγορές και ανυπομονούμε να επεκτείνουμε το δίκτυο αυτό σε όλες τις αγορές της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε εύθετο χρόνο», ανέφερε ο Alexander Schmitz-Hübsch, vice president Product Management Connect της DHL eCommerce Solutions.

Να σημειωθεί ότι, η συνεργασία ανάμεσα στις δύο εταιρείες θα ωφελήσει τόσο τους εταιρικούς όσο και τους ιδιώτες πελάτες. Οι πελάτες στην Κύπρο θα μπορούν να λαμβάνουν ειδοποιήσεις σχετικά με δέματα μέσω SMS ή e-mail και να ορίζουν προτιμώμενο χρόνο ή εναλλακτική τοποθεσία παράδοσης μέσω εφαρμογής.

Οι παραδόσεις το Σάββατο, το ολοκληρωμένο σύστημα εντοπισμού αποστολής και η απευθείας παράδοση σε καταστήματα παράδοσης δεμάτων θα περιλαμβάνονται επίσης στις νέες υπηρεσίες.

Επιπλέον, οι υπογραφές θα καταγράφονται μελλοντικά ηλεκτρονικά και θα πραγματοποιούνται δύο προσπάθειες παράδοσης, εάν ο παραλήπτης δεν είναι παρών, προκειμένου να διασφαλίζεται η ασφαλής παράδοση της αποστολής.

Σύμφωνα με τον Άλκη Μάτση, CEO της ACS Air Courier Services «Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία και την είσοδό μας ως μέλος στο ευρωπαϊκό δίκτυο δεμάτων της DHL.

Αξιοποιώντας την εκτενή παρουσία μας στο νησί, συμπεριλαμβανομένων των 40 σημείων εξυπηρέτησης και των 70 οχημάτων παράδοσης, η συνεργασία μάς προσφέρει τη δυνατότητα να αναπτύξουμε περαιτέρω την ευρωπαϊκή επιχειρηματική δραστηριότητα παράδοσης e-commerce για εισαγωγές και εξαγωγές».

Σημειωτέον, το Parcel Connect αποτελεί ένα πρόγραμμα του ομίλου Deutsche Post DHL, που στοχεύει στην απλοποίηση, επέκταση και επιτάχυνση της αποστολής δεμάτων στην Ευρώπη.

Β.Β.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο