ΑρχικήΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑΤελικά χώρεσαν όλοι στο (11μελές) δ.σ. των ΕΛΤΑ: Υπ. Μεταφορών, ΤΑΙΠΕΔ και Eurobank

Τελικά χώρεσαν όλοι στο (11μελές) δ.σ. των ΕΛΤΑ: Υπ. Μεταφορών, ΤΑΙΠΕΔ και Eurobank

Τα ΕΛΤΑ, λόγω των αρχικών διαφωνιών μεταξύ του υπ. Μεταφορών και του ΤΑΙΠΕΔ, αναγκάστηκαν να προχωρήσουν σε διαδοχικές έκτακτες γενικές συνελεύσεις μετόχων, διευρύνοντας – μάλιστα – τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Έτσι, ενώ στην πρώτη έκτακτη γενική συνέλευση αποφάσισαν την συγκρότηση 9μελους διοικητικού συμβουλίου, στη συνέχεια προχώρησαν σε νέα γενική συνέλευση, προκειμένου να διευρύνουν κατά δυο μέλη το διοικητικό συμβούλιο.

Στο νέο 11μελες δ.σ. φιλοξενούνται όλες οι… τάσεις, δηλαδή οι εκπρόσωποι του υπ. Μεταφορών, του ΤΑΙΠΕΔ και της Eurobank.

Πρόεδρος ορίστηκε η Σταυράκη Ευφροσύνη (συνδικαλίστρια στην Ομοσπονδία Εφοριακών, ήταν υποψήφια βουλευτής της “Κοινωνικής Συμφωνίας” της Λ. Κατσέλη και του ΣΥΡΙΖΑ στην Α΄Αθηνών) και διευθύνων σύμβουλος ο Ζαρολιάγκης Ιωάννης (οικονομολόγος, έχει διατελέσει πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Λαυρίου).

Τα υπόλοιπα μέλη του δ.σ. είναι τα ακόλουθα:

Βεΐτης Παναγιώτης, Γιαννοπούλου Τριανταφυλλιά, Ζαφειράκης Κωνσταντίνος, Μπανιώρας Χρήστος, Παπαγεωργόπουλος ∆ηµήτριος, Δελιέζα Βασιλική, Στάβερης Νικόλαος και Μπακέλλας Ηλίας και Πάλλας Κωνσταντίνος ως εκπρόσωποι των εργαζομένων.

Αξίζει να αναφερθεί ότι μονάχα ο διευθύνων σύμβουλος έλαβε εκτελεστικές αρμοδιότητες και ότι, το προηγούμενο διάστημα, είχαν εκδηλωθεί διαφωνίες μεταξύ ΤΑΙΠΕΔ – υπ. Μεταφορών για τον ορισμό των μελών και την συμμετοχή ή μη της Eurobank στο δ.σ., η οποία κατέχει το 10% των ΕΛΤΑ.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο