ΑρχικήVIDEOSOι ομιλίες και παρουσιάσεις της 2ης ημέρας του 3ου Συνεδρίου Υποδομών και Μεταφορών

Oι ομιλίες και παρουσιάσεις της 2ης ημέρας του 3ου Συνεδρίου Υποδομών και Μεταφορών

Παρακολουθήστε τις ομιλίες και παρουσιάσεις της 2ης ημέρας του 3ου Συνεδρίου Υποδομών και Μεταφορών, το οποίο διεξήχθη στις 19 και 20 Ιουνίου 2019 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Εκπρόσωποι των κορυφαίων εταιρειών και οργανισμών από τον κλάδο των επιβατικών και εμπορευματικών μεταφορών παρουσιάζουν τις πρωτοβουλίες / έργα / επενδυτικά τους πλάνα.

Επενδύσεις δεκάδων εκατ. ευρώ από Fraport, ΔΑΑ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΟΛΘ και Hellastron

Ο δ.σ. της Fraport Greece Alexander Zinell περιγράφει την εξέλιξη των κατασκευαστικών εργασιών στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια, ο πρόεδρος του ΔΑΑ Δημήτρης Δημητρίου το πλάνο επέκτασης του αεροδρομίου της Αθήνας, ο δ.σ. της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Φίλιππος Τσαλίδης τις επόμενες κινήσεις της εταιρείας στο τροχαίο υλικό και τις επιβατικές / εμπορευματικές μεταφορές, ο αντιπρόεδρος της Ηellastron Eμμανουήλ Βράιλας τα μελλοντικά βήματα διαλειτουργικότητας των αυτοκινητοδρόμων και ο πρόεδρος του ΟΛΘ Σωτήρης Θεοφάνης την προσπάθεια μετατροπής του Οργανισμού σε hub των Βαλκανίων.

ΟΣΕ, Goldair, Εγνατία Οδός και Cosmote περιγράφουν την μετεξέλιξη των εμπορευματικών μεταφορών

ΟΣΕ, Goldair, Εγνατία Οδός και Cosmote, μαζί με τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Βιομηχανίας Στέργιο Πιτσιόρλα περιγράφουν τα βήματα μετεξέλιξης των εμπορευματικών μεταφορών στην Ελλάδα, αλλά και τον αναγκαίο μετασχηματισμό των εταιρειών του κλάδου.

Ειδικότερα, ο Στέργιος Πιτσιόρλας αναλύει τις προϋποθέσεις για την μετατροπή της Ελλάδας σε εμπορευματικό κόμβο, ο διευθυντής marketing εταιρικών πελατών του ομίλου ΟΤΕ Θάνος Φαλάγγας τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων του κλάδου, ο πρώην πρόεδρος του ΟΣΕ Γιώργος Κακουλάκης τις συνδέσεις του σιδηροδρόμου με ΒΙΠΕ και λιμάνια, ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος του ομίλου Goldair Καλλίνικος Καλλίνικος τις εξελίξεις γύρω από το Θριάσιο Εμπορευματικό Κέντρο και ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Εγνατίας Οδού Αθανάσιος Σχίζας τον νέο ρόλο της Εγνατίας Οδού.

Βιώσιμη αστική κινητικότητα: Ουτοπία ή ρεαλισμός;

Οι πόλεις μετεξελίσσονται, οι μετακινήσεις σε αυτές δημιουργούν νέες απαιτήσεις. Η βιώσιμη αστική κινητικότητα στο επίκεντρο.

O πρόεδρος του ΟΑΣΑ, Ιωάννης Σκουμπούρης, ο γενικός διευθυντής της ΒΕΑΤ, Βασίλης Ντάνιας, ο Smart Mobility Director της Alstom, Fabrice Toulouze, o Head of Smart Infrastructure της Siemens, Δήμος Σαπίδης και ο διευθυντής ICT της Salfo Ζαχαρίας Τσαμούλος παρουσιάζουν τις προτάσεις τους για πιο “έξυπνες” και “φιλικές” πόλεις.

Το βραβείο «Μεταφορική Εταιρεία για το 2018» απονεμήθηκε στην Turkish Airlines

Το βραβείο «Μεταφορική Εταιρεία για το 2018» απονεμήθηκε στην Turkish Airlines. Η Τurkish Airlines βραβεύτηκε για την αναπτυξιακή πορεία που διάγει, τα τελευταία χρόνια, στην ελληνική αγορά.

Το βραβείο παρέλαβε, από τους διοργανωτές του συνεδρίου, ο γενικός διευθυντής της Turkish Airlines στην Ελλάδα, Alp Yavuzeser.

Κατά την τελευταία 4ετία στην ελληνική αγορά, η Turkish Airlines έχει σημειώσει άνοδο μεριδίου κατά 42% και πωλήσεων κατά 128%. Πέρυσι, ξεπέρασε τους 600.000 επιβάτες, έναντι 350.000 επιβατών το 2014.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο