Στα lounges πτήσεων μεγάλων αποστάσεων που βρίσκονται στον τερματικό σταθμό 2E, στις αίθουσες K, L και M στο αεροδρόμιο του Παρισιού Charles de Gaulle, η Air France εμπλουτίζει τις επιλογές για το γεύμα και δείπνο.
Οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν μια ποικιλία από πιάτα που δημιουργήθηκαν από τον Γάλλο σεφ Yves Camdeborde, τα οποία ανανεώνονται τακτικά ανάλογα με την εποχή και αναπτύσσονται σε συνεργασία με την Sodexo Live!, έναν παγκόσμιο ηγέτη στη φιλοξενία που λειτουργεί σε περισσότερα από 180 lounges αεροδρομίων παγκοσμίως. Το μενού, γενναιόδωρο, απλό και αυθεντικό μενού, παραμένει πιστό στο στυλ του σεφ.
Αυτόν τον μήνα θα βρει κανείς κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής με ζαχαρωμένο λεμόνι, σερβιρισμένο με ρατατούιγ, ένα κέικ σελινόριζας σερβιρισμένο με διαφορετικά είδη ψαριού, και κρεμώδη λαζάνια με σπανάκι, μοτσαρέλα και καρύδια, γαρνιρισμένα με μανιτάρια και ψητό παστινάκι.
«Σε ένα lounge, η κουζίνα πρέπει να μπορεί να συμπληρώνει κάθε στιγμή του ταξιδιού ενός πελάτη, είτε σύντομη είτε μεγαλύτερης διάρκειας. Για να ταιριάζει σε κάθε περίσταση, έχω δημιουργήσει πιάτα για τους πελάτες της Air France, σχεδιασμένα να τα απολαύσουν εν κινήσει ή με πιο χαλαρό ρυθμό, με αυθεντική κουζίνα που τιμά τους τόπους μας και καθοδηγείται από το έργο των τοπικών παραγωγών μας», δήλωσε ο Yves Camdeborde.
Όσο για τα επιδόρπια, η Air France προσφέρει επίσης στους καλεσμένους μια φέτα Σοκολάτα Φουντούκι που δημιουργήθηκε από το Lenôtre, ένα επιδόρπιο με σοκολάτα που αποτελείται από μια λεπτή μους σοκολάτας, μια βάση μπισκότου κακάο και μια τραγανή σφολιάτα.





















































